LALATOVIĆ: Ko je očekivao da ćemo u 6 kola imati 5 pobeda i remi?

Trener crveno-belih istakao da je zadovoljan i ponosan na svoje igrače nakon pobede nad Novim Pazarom

  • 12

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se na pobednički kolosek, nakon što su u 6. kolu JSL savladali Novi Pazar rezultatom 2:0, golovima Đorđa Rakića u 14. i 54. minutu, a trener crveno-belih Nnead lalatović nije krio zadovoljstvo.

Ipak, nema mesta euforiji kod mladog stručnjaka.

- Mogu da budem zadovoljan rezultatom i pobedom. Nije da Zvezda igra na nivou koji očekujem, ali ne može u ovom trenutku da bude bolje, kada je ovo tim, koji nije prošao pripreme i koji je skrpljen s brda s dola - rekao je Lalatović i nastavio:

- Jednim delom igre mogu da budem zadovoljan, dok jednim ne mogu. Postigli smo pogodak na vreme, hteli smo još jedan, ali je Novi Pazar, posle grešaka Vukana Savićevića, imao dve lepe prilike i mogao je da nas kazni. Pitanje ko koliko može da bude realan, ja jesam.

- Uoči početka sezone niko nije očekivao pet pobeda i remi u šest utakmica, bez primljenog gola, tako da je ovaj rezultat iznad očekivanja. Zadovoljan sam i ponosan na svoje igrače - rekao je Lalatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1737 dana,bez pobede

    20. septembar 2014 | 21:40

    Kako groBARI prate sampione. Cast nam je i to velika. Tako je to kad imas mali klub,kad navijace imas iz svih klubova u Bg. Sledeci mec je u sredu kup Srbije,ocekujemo vas!

  • Lamine

    20. septembar 2014 | 21:31

    Niko. Svi su očekivali 6 pobeda. Bar se tako pričalo...

  • Crnogorac

    20. septembar 2014 | 21:08

    A providno je pustanje klasika naročito kod prvog gola ,odbrana kao ukopana stoji ni da mrdne...ali jbg to je naš fudbal...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA