Zvezdin Slovenac otkrio manu srpskih devojaka! Da li je u pravu?

Nejc Pečnik je odgovarao na mnoga zanimljiva pitanja medija iz domovine

  • 10

Interesantan intervju o životu u Beogradu dao je fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik slovenačkim medijima. On je naime otkrio da je za godinu i po dana boravka u srpskoj prestonoci dva puta platio kaznu za prekršaj u saobraćaju.

- U Beogradu su generalno dobri vozači, ali veoma su nestrpljivi i brzo planu. Ne divljaju, ali se ne može reći ni da su tolerantni. Policija me je do sada zaustavila dva puta i platio sam kaznu. Nisu mi progledali kroz prste - rekao je kroz smeh Zvezdin vezista.

Pečnik je poručio da od kako je došao nije imao neprijatne situacije na ulici.

- Pre neki dan šetao sam Knez Mihajlovom, kada su me dvojica momaka zaustavila i čestitala na pruženim partijama. Na kraju su mi rekli da su navijači Partizana i da zaslužujem poštovanje - kazao je Pečnik, dodajući da je se video sa sunarodnikom i pridošlim igračem Partizana Brankom Ilićem.

- Videli smo se na ručku. Ne vidim razlog zašto se ne bi družili tokom nedelje...

Pečnik odudara od stereotipa da fudbaleri često uživaju u čarima noćnog provoda.

- Za godinu i po dana nijednom nisam izašao u noćni provod. Prvi deo sezone igrali smo loše, a u drugom nismo želeli da izlazimo da ne bi nešto pošlo po zlu. (Jaka) Blažić i ja prošle godine nismo mogli da uklopimo obaveze, međutim, nadam se da će ove biti drugačija situacija.

Slovenac, koji ima ženu i ćerku, na kraju je imao komentar i za naše devojke.

- Devojke su lepe, ali previše se šminkaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA