Đorđević het-trikom na Siciliji najavio fenomenalnu sezonu! (VIDEO)

U pretposlednjoj utakmici petog kola Serija A, fudbaleri Udinezea savladali su ekipu Parme rezultatom 4:2*U poslednjoj utakmici, Lacio je u Palermu slavio sa 4:0, a tri pogotka postigao je Filip Đorđević

  • 2

Sjajan fudbal viđen je u Udinama. U pretposlednjoj utakmici šestog kola Serije A, snage su odmerili Udineze i Parma, a domaća ekipa slavila je rezultatom 4:2.

Na ovaj način, fudbaleri Udinezea zadržali su treće mesto sa tri boda manjak u odnosu na vodeće Juventus i Romu, a bod viška u odnosu na četvrtoplasiranu Sampdoriju.

Blistao je Antonio Di Natale. Vremešni Italijan postigao je dva pogotka i bio najzaslužniji za pobedu svog tima, koji je na početku bio u deficiti. Prednost Parmi doneo je Mauri u 22. minut, posle asistencije Antonia Kasana.

Šest minuta kasnije, Di Natale je izjednačio rezultat, da bi u 45. minutu doneo i prednost svom timu. Ipak, zahvaljujući uspešno realizovanom penalu Kasana, na odmor se otišlo rezultatom 2:2.

U drugom poluvremenu, odlučujući trenutak se dogodio u 58. minutu kada je Orto postigao treći pogodak da bi isti igrač šest minuta pre kraja postavio konačan rezultat.

Treba napomenuti i da je poslednjih trinaest minuta, Parma odigrala sa igračem manje, jer je drugi žuti karton dobio Akva.

Poslednja utakmica petog kola Serije A, odigrana u je Palermu, između domaće ekipe i Lacija, a slavili su gosti rezultatom 4:0. Prva tri  pogotka postigao je srpski reprezentativac, Filip Đorđević.

Sjajni napadač je je prvo iskoristio dobar pas Kandreve u 45. minutu, da bi u 75. minutu overio pobedu svog tima. Ipak, ni tu nije bio kraj.

Sedam minuta pre kraja, Srbin je postigao još jedan pogodak i na taj način opravdao sve pohvale koje je Miroslav Klose izrekao o njemu. Konačan rezultat postavio je Parolo u nadoknadi vremena

Subota:

Roma – Verona 2:0

Atalanta – Juventus 0:3

Nedelja:

Sasuolo – Napoli 0:1Ćezena – Milan 1:1Kjevo – Empoli 1:1Inter – Kaljari 1:4Torino – Fiorentina 1:1

Đenova – Sampdroija 0:1

Ponedeljak:

Udineze – Parma 4:2

(Di Natale 28, 45, Orto 58, 84 - Mauri 22, Kasano 45+4)

Palermo – Lacio 0:3

(Đorđević 45, 75, 83, Parolo 90+2)

Tabela: Roma 15, Juventus 15 ,Udineze 12Sampdorija 11 Inter 8….Empoli 3, Sasuolo 3, Empoli 2.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meraklija

    29. septembar 2014 | 23:46

    Majstorski!Svaka čast,nadam se da ćeš tako i u reprezentaciji.

  • živa Mileva

    30. septembar 2014 | 00:11

    Biće prva kopačka Serie A u prvoj sezoni,neka Mitragol samo nastavi u Belgiji a Pešić će biti otkrovenje u Francuskoj...garantujem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA