SRBIJU PRATI PROKLETSTVO DESNOG BEKA: Ivanović ne igra protiv Jermena?

Dik Advokat je u ovom trenutku ostao samo sa jednim igračem na desnoj strani u defanzivi, Nenadom Tomovićem, koji će verovatno biti starter ukoliko lekari ne budu uspeli da oporave kapitena za meč u Jerevanu

  • 4

Nastavljaju se muke za Dika Advokata koji će očigledno jedva uspeti da skrpi odbranu za meč protiv Jermenije na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Naš najbolji tim u ovom trenutku, je praktično ostao sa samo jednim desnim bekom, pošto je Branislav Ivanović povređen i njegovo igranje u tom meču je pod velikim znakom pitanja.

Posle otkazivanja Dušana Baste i Antonija Rukavine kojima predstoji oporavak od povreda zbog čega se ne zna da li će biti spremni i za sledeću reprezentativnu akciju, selektora Srbije je zadesio veliki problem na desnoj strani odbrane. Prema pisanju srpskih medija, kapiten "orlova" je stigao na okupljanje sa povređenim zglobom, koji je i dalje pod velikim otokom.

Medicinski tim naše selekcije čini sve ne bi li uspeo da sanira povredu i oporavi desnog beka za utakmicu u Jerevanu, ali i za susret sa Albanijom u Beogradu. Prema dosadašnjim prognozama veoma su male šanse da Ivanović se pojavi u subotu na terenu, što znači da će starter biti jedini preostali desni bek na Advokatovom spisku, Nenad Tomović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Davsokt

    10. oktobar 2014 | 00:05

    Ma kakva crna povreda...ako Ivanovic ne bude igrao to nece biti zbog povrede nego zbog drugih stvari...stvari zbog kojih ne mozemo da ocekujemo nikakve rezultate u fudbalu...

  • Mr

    9. oktobar 2014 | 21:57

    Stavite ga u barokomoru otok spada za dva dana je ko nov.Dr

  • sb.sb

    10. oktobar 2014 | 10:45

    vulićević

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA