FUDBALERI PARTIZANA: Nemamo pravo da žalimo za nečim!

Crno-beli svesni da je Bešiktaš bio kvalitetniji rival, ali i da je drugi gol Turaka poremetio sve

  • 13

Fudbaleri Partizana ubedljivo su poraženi od Bešiktaša u Beogradu rezultatom 4:0 čime su donekle upropastili debi Petra Škuletića u Ligi Evrope. Kažemo debi jer je iskusni napadač propustio prva dva kola zbog suspenzije zarađene u Azerbejdžanu.

Međutim, crnogorski internacionalac nije imao pravih prilika da zatrese gol i potpuno se slaže sa saigračima da su gosti zasluženo slavili.

- Bili su dominantni i zasluženo su pobedili. Osim prilike Živkovića kod 0:1 nemamo prava da žalimo za nečim. Žao mi je, mislim da ne bi meč otišao u ovom smeru da nismo primili drugi gol u samom finišu prvog poluvremena - rekao je Škuletić, a na njegove reči se nadovezao i kapiten Voja Stanković:

- Dokazali su da su bolji od nas. Hteli smo da iskoristimo njihove mane, ali nismo uspeli. Zasluženo su pobedili, a golove su davali posle naših grešaka i pada koncentracije.

Pored Škuletića, debitanta u LE, svoj prvi nastup u crno-belom dresu zabeležio je i omladinac Miroslav Stevanović, koji je na poziciji desnog beka zamenio povrešenog imenjaka Vulićevića.

- Oni su velika ekipa, nas sada čeka Superliga, gde hoćemo da nastavimo da pobeđujemo. Drago mi je zbog debija, ali on je došao nažalost nakon peha Vulićevića. Nadam se da ću iskoristiti ovu šansu i igrati u nedelju u Jagodini. Nisam imao tremu zbog debija. Imao sam pored sebe iskusne igrače, kao što su Danko Lazović i Saša Ilić - rekao je desni bek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Božidar

    24. oktobar 2014 | 08:32

    Pokrijte se ušima jer ste pokazali nula igru,ako se to uopšte može nazvati igrom sa vaše strane

  • Fantom

    24. oktobar 2014 | 08:59

    A ja imam za cim da zalim,sto sam gledao ovu bruku i sramotu!

  • Baki

    24. oktobar 2014 | 08:58

    Patlidzan bruka Srbije hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA