U FSS NEOZBILJNI: Karadžić ide da bi preuzeo Crvenu zvezdu!

Vest da će predsednik fudbalskog saveza Srbije napustiti ovu funkciju, prokomentarisali su na "šaljiv način" neki od njegovih najbližih saradnika

  • 31

Informacija koju je Telegraf prvi objavio da predsednik fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić hoće da podnese ostavku na tu funkciju pokrenula je lavinu komentara.

Ovu vest prokomentarisali su i neki od najbližih Karadžićevih saradnika, među kojima i potpredsednik FSS Goran Milanović.

- Da "istina" je - predsednik Karadžić je odlučio da podnese ostavku, a razlog je što želi u decembru da se kandiduje za predsednika Crvene zvezde - kroz osmeh je rekao Milanović i u šali nastavio:

- Rekao je da ako pojedinci mogu da sede na dve i više stolica u našem fudbalu onda i njemu neće biti problem da obavlja više odgovornih funkcija. Na kraju verujemo da Karadžić poseduje i člansku kartu Crvene zvezde koju je dobio kada je gradio stadion, pa samim tim ispunjava najvažniji uslov u trci za predsednika ovog kluba - zaključio je svoju izjavu Milanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    25. oktobar 2014 | 10:00

    AXXAAXXAA..Zakon omerte na snazi..XXAAXXAA..Zakon cutanja u FSS,malo pricaju,a kada i kazu nesto,vrhunski zavaraju trag,a onda sledi zavrsni udarac..3 liga je neizbezna sekundarci,mora da se TRANSPARENTNO UVEDE RED I ZAKON u nas fudbal,a vi sa 60 000 000 duga ste SHAMPIONI NELEGALNOG POSLOVANJA !!! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Аконкагва

    25. oktobar 2014 | 08:38

    Само га ви негујте. Има времена да се човек покаже. Још нисмо 100-ти на ранг листи. А тенденција пропадања нашег фудбала је очигледна.

  • Fido

    25. oktobar 2014 | 09:01

    Izjave u rangu šiptarskih provokacija kojih smo se ovih dana naslušali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA