RADONJIĆ: Dogovor je bio da napravimo faul!

Nismo ispoštovali dogovor i primili smo koš za produžetak, rekao je trener Zvezde

  • 7

Košarkaši Crvene zvezde osam sekundi pre kraja imali su tri poena prednosti 82:79, ali je tri sekunde pre isteka vremena Erceg ubacio trojku sa pola terena za izjendačenje. Posle toga odigrana su dva produžetka a na kraju je Galatasaraj slavio sa 110:103.

Trener Beograđana Dejan Radonjić objasnio je da je plan bio da se faulom spreči šut za tri ali da igrači nisu ispoštovali dogovor.

Ipak, uprkos porazu, košarkaši Zvezde su ostvarili neverovatne statističke podatke u Evroligi, a plejmejker Markus Vilijams je ušao u istoriju.

- Kod poslednjeg napada iz kojeg nam je Erceg dao trojku trebalo je da pravimo faul ali nismo ispoštovali dogovor i primili smo koš za produžetak- objasnio je Radonjić i dodao:

-Igrali smo slabo u odbrani, u napadu malo bolje, ali nedovoljno da pobedimo. Ipak, poraženi smo sa manjom razlikom nego oni u Beogradu - zaključio je trener Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobinator

    22. novembar 2014 | 00:45

    Puna podrška za Radonjica. Ti kriv nisi nista to svako ko se razume u košarku može da kaže. Normalno je da kada su igrači galatasaraja krenuli u napad da im se dozvoli da pređu centar pa da se pravi faul ali oni su već sa centra sutirali imali sreće i pogodili. Spremi ti ekipu za ostale utakmice, nemoj da padnete psihički, protiv galatasaraja imamo bolji skor i to je veoma bitno. Napred do TOP 16!

  • Mladen

    22. novembar 2014 | 00:50

    Hitno smeniti Radonjicaa. Ocemo trenera, necemo navijaca!!!!

  • Ja

    22. novembar 2014 | 01:41

    Bobinator SVAKA CAST

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA