Evo šta su najbolji srpski atletičari poželeli od Deda Mraza za Novu godinu! (VIDEO)

Iza sebe imaju možda i najuspešniju sezonu u svojim karijerama, ali tu ne planiraju da se zaustave i zato imaju specijalne želje u novoj 2015. godini

  • 0

Oni su učinili atletiku u Srbiji sportom o kome se priča, a svojim uspesima je vratili na mesto koje i zaslužuje "kraljica sportova". Iza sebe su imali najuspešniju godinu verovatno otkako se takmiče, ali na tome ne planiraju da se zaustave.

Najbolji atletičar Srbije Asmir Kolašinac je imao više nego uspešnu sezonu kojoj je samo falilo odličje sa jednog od dva najveća takmičenja prethodne godine, a sigurno ga jopš uvek muči onaj prestup na Evropskom prvenstvu jer da njega nije bilo sigurno bi uzeo srebro.

Tatjana Jelača, je dobila specijalnu nagradu od Atletskog saveza, a može se slobodno reći da je ona za sportski svet u našoj zemlji bila otkrovenje godine. Nacionalni rekord i srebrna medalja na šampionatu Evrope u bacanju koplja su bili sigurno vrhunac njene karijere za sada.

A šta reći o Ameli Terzić, srpskom atletskom čudu za koju ne postoje granice i limiti. Gde god da se pojavi ona dominira i prvi je kandidat za najsjajnije odličje, a tako je bilo i tokom 2o14. godine tokom koje je uzela bezbroj nagrada i medalja.

Ipak, svi oni ne planiraju da se zaustave tu, a nastupajuća Nova godina kada svi imaju neke želje bila je idealna da ih priupitamo šta je to što oni žele da im Deda Mraz donese u 2015. godini. Pogledajte njihove odgovore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA