Nesuđeni fudbaler Zvezde odbio Čelsi i prešao u Lester!

Hrvatski napadač Andrej Kramarić, kog je Prosinečki želeo na Marakani, novi je član Lisica s kojima je potpisao ugovor na tri i po godine

  • 6

Hrvatski fudbaler Andrej Kramarić karijeru će nastaviti u engleskom premijerligašu Lesteru, saopštila je Rijeka.

Kramarić je sa Lesterom potpisao ugovor na tri i po godine, a čitav transfer biće završen kada 23-godišnji napadač dobije radnu dozvolu.

On je karijeru počeo u Dinamu iz Zagreba, jednu sezonu igrao je za Lokomotivu, iz koje se vratio na Maksimir, ali su ga "modri" opet prodali, ovaj put Rijeci za 1,2 miliona evra. Ne treba zaboraviti da je Kramarić jednom nogom bio na Marakani dok je Zvezd vodio Prosinečki, ali do realizacije transfera, na kraju, nije došlo

Ove sezone odigrao je 20 utakmica i postigao 17 golova za tim sa Kantride. U međuvremenu je debitovao za reprezentaciju Hrvatsku i na četiri meča dao dva pogotka.

Vrednost transfera nije saopštena, ali ostrvski mediji spekulišu da je Rijeka od prodaje igrača zaradila 10 miliona funti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • davor

    7. januar 2015 | 21:45

    nije on odbio chealsea nego njegov klub rijeka. U Leicester ide zato sto su oni dali vise para. Da se njega pitalo sigurno bi isao u chealsea.

  • SOKI P.F.C. PRIJEDOR

    8. januar 2015 | 11:56

    Hocu i ja u Lester!

  • Dsri

    8. januar 2015 | 10:43

    Nije on nikoga odbio nego ima ugovor sa celsijem da ako lester ispadne iz lige ovi imaju prvi pravo otkupa.i sve ostalo ste napisali netacno.transfer je oko 9 miliona eura i dao je puno vise od 17 golova itd itd...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA