UŽASNA PORUKA NAVIJAČA: 15 mrtvačkih sanduka i krstača za fudbalere, ako ne izbore opstanak! (VIDEO)

Pristačice poljskog Zaviše iz Bidgošća su dale bizarno upozorenje igračima tog kluba koji je na poslednjem mestu na tabeli, šta ih čeka. Zaista morbidno

  • 2

Neverovatan snimak nam dolazi iz Poljske, mada opet moramo priznati da je i na ovim prostorima viđana slična stvar, međutim, ovoliko daleko ovdašnji navijači nisu išli, barem se tako čini. Pristalice tima Zaviše Bidgošć su upale na stadion svog kluba i tokom noći postavili 15 mrtvačikih sanduka i krstača namenjenih za igrače.

Njihov tim je ubedljivo poslednjeplasirani na tabeli poljskog šampionata, a ovi huligani su iskoristili ovu poruku kako bi fudbalerima dali poslednje upozorenje da se potrude da opstanu u ligi. Ipak, ovo je zaista i previše morbidno i degutantno, a pitanje je kako će sami igrači reagovati na ovaj događaj.

Policija je, u svakom slučaju, povela istragu i potrudiće se u što kraćem roku da uhapsi huligane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 101

    22. januar 2015 | 23:50

    Navijači Hajduka iz Splita su postavili 11 humki na sred Poljuda pre utakmice sa Hakom...

  • DelBoske

    22. januar 2015 | 22:52

    Ništa novo.Navijači Mačve iz Šapca su iskopali grob na centru stadiona i postavili krst sa natpisom "ili druga liga ili ovo" Mačva je tad igrala srpsku ligu sad igra drugu ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA