Košarkaš Jute dobio lakat u facu i povraćao u svlačionici (VIDEO)

Juta nanela drugi uzastopni poraz Golden Stejtu * Toronto slavio nakon produžetaka, Klivlend bolji od Sakramenta

  • 0

S gorkim ukusom u ustima, košarkaši Golden Stejta su uskočili u avion i krenuli put Jute kako bi koliko  toliko uspeli da ublaže bol nakon nesrećnog poraza od Čikaga. Ali, tamo ih je dočekao motivisan domaćin koji je slavio sa 110:100, u prethodnoj noći NBA lige.

 

Prva pobeda Jute nad Voriorsima od tri meča odigrana ove sezone, a briljirao je Gordon Hejvord sa 26 poena i 15 skokova. Buker je ubacio 17, po 15 su imali Burk i Fejvors, dok je Rudi Gober imao 10 poena i isto toliko skokova. Kuzmić, po navici, nije igrao za Golden Stejt.

 

Stefon Kari je bio najbolji na drugoj strani i ubacio je 32 poena uz sedam skokova i šest asistencija. Barbosa je postigao 15 poena, a Klej Tompson 12.

 

Ovaj meč po dobrom, u redovima Jute, jedino neće pamtiti ruku Dante Eksum kog je Drejmod Grin laktom udario u lice i poslao ga u svlačionicu.

 

Grin je toliko raspalio Eksuma po vratu da je ovaj nekoliko minuta povraćao u svlačionici, ali je kasnije uspeo da se vrati i sa smeškom na licu isprati pobedu svog tima. Zabeležio je ukupno tri poena na ovom meču.

 

 

Desetu uzastopnu pobedu zabeležio je Klivlend koji je bez problema savladao Sakramento rezultatom 101:90, a najefikasniji u tim bili su Kevin Lav i Kajri Irving.

 

Lav je postigao 21 poen i uhvatio 10 lopti, a Irving je imao 19 poena i šest asistencija.  Lebron se zaustavio na 19 poena i sedam asistencija.

 

Od ostalih mečeva vredi pomenuti sedmi poraz Portlanda u poslednjih devet mečeva i pobedu Toronta nad Bruklinom nakon produžetka.

 

 

NBA, rezultati:

 

Filadelfija - Minesota 103:94

Atlanta - Portland  105:99

Boston - Hjuston  87:93

Bruklin - Toronto 122:127

Klivlend - Sakramento 101:90

Majami - Dalas  72:93

Nju Orleans - LA Klipersi 108:103

Juta - Golden Stejt 110:100

Finiks - Čikago 99:93

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA