DA LI JE MOGUĆE: U upravi Novog Pazara znali da će huligani napasti igrača pištoljem?!

- Nisam želeo ranije da s ovim detaljima izlazim u javnost jer sam mislio da će me klub zaštiti i biti korektan, ali sada vidim da stvari stoje potpuno drugačije - poručio je Žarko Udovičić

  • 12

Žarko Udovičić, fudbaler Novog Pazara kom su huligani krajem februara pretili pištoljem, naveo je da su pojedinci iz uprave kluba znali da će taj incident dogoditi!

- Toga dana, generalni sekretar kluba Redžep Korać me je ispred mog stana upozorio da na stadion ne ulazim na glavni ulaz. Rekao mi je da su tamo navijači i da bi bilo dobro da odem na sporedan ulaz. Poslušao sam ga, ali su me i u svlačionici ipak dočekali navijači. Ne mogu ni u koga da upirem prstom, ali je očigledno da su pojedini ljudi iz uprave kluba znali šta se sprema - rekao je Udovičić za "Naše novine", dodajući:

- Nisam želeo ranije da s ovim detaljima izlazim u javnost jer sam mislio da će me klub zaštiti i biti korektan, ali sada vidim da stvari stoje potpuno drugačije.

Uhapšeni huligani koji su prislonili pištolj na glavu fudbaleru Novog Pazara!

Klub je u sredu pokrenuo disciplinski postupak protiv Udovičića, zbog izostanaka sa treninga 19. i 20. februara, i zbog toga što 20. i 21. februara nije bio u svom stanu posle ponoći, na šta je fudbaler rekao da je sa ekipom "ta dva dana bio u Beogradu, u hotelu, u karantinu uoči utakmice sa Radom".

- Hteo sam da se prijateljski rastanemo, da mi daju papire i da me isplate po ugovoru do juna i da na leto tražim novi klub. Ne bih o sumi, ali su u pitanju smešne pare za klub koji tvrdi da želi u evropske kupove. Verovatno oni sada žele da ovim potpukom protiv mene skrenu pažnju javnost. Izjavljuju da ne snose nikakvu odgovornost za ono što mi se desilo - poručio je Žarko Udovičić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PAZZARAC

    2. april 2015 | 08:52

    E duso prodana. Kako covek moze nisko da padne i sebe ponizi za saku para. Sad iznosis lazi i bljuvotine,dizes sebi neki rejting da bi kako tako nasao neki klub jer te niko nece. Dobro znas i svi mi znamo da si primio pare i ti i jos pojedini sa tobom da namerno promasis penal i da namestite utakmocu. Jer svi dobro znamo da se u ovoj bednoj ligi odavno igra 3 za 3. Ali tako je kad covek nema obraza i stida.

  • cenzurisani

    2. april 2015 | 08:59

    Zar u Srbiji još uvek neko verujevda je fudbal sport??? Ako analizirate ljude iz "pozadine" mnoge stvari su jasne, zar Brankica nije napravila odlican dokumentarac na ovu temu? Tragedija je sto su odgovorni "gluvi i slepi", i to s namerom!!!

  • vuk

    2. april 2015 | 10:05

    Nije hteo ranije da unosi nemir nego sad pred zvezdanino gostovanje hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA