Ceo svet će uživo gledati Beogradski maraton!

Siniša Mali najavio najbolje organizovan Beogradski maraton u istoriji

  • 1

Poslednja iz niza konferencija uoči starta 28. Beogradskog maratona poslala je jasnu poruku: Sve je spremno za spektakl i najmasovniji sportski događaj u Srbiji.

Start u subotu od 10 sati označiće da je glavni grad Srbije još jednom ispisao svetlu stranicu Maratona koji se održava gotovo tri decenije u Beogradu.

Ovo je trasa Beogradskog maratona (INFOGRAFIK)

Gradonačelnik Beograda Siniša poručio je da očekuje da će ovaj maraton biti najbolje organizovan do sad.

- Ovo će biti najbolje organizovan maraton u istoriji kod nas. Maraton će moći da se prati uživo u celom svetu preko lajv strima - rekao je Mali.

Prvi čovek srpske atletike Veselin Jevrosimović zahvalio je na brojnoj pomoći bez koje Beogradski maraton ne bi danas bio to što jeste, jedan od najcenjenijih i najprestižnijih sportskih događaja u državi.

- U svoje ime i u ime ASS zahvaljujem ae svima koji su pomogli da se organizuje najmasovnije takmičenje. Hvala Ministarstvu sporta i Vanji Udovičiću, gradonačelniku Siniši Malom i nadam se da će uspeti da istrči 5 km ispod 27 minuta... Hvala svima koji su podržali i pomogli da se ova manifestacija održi. Sutra će u Beogradu trčati ceo svet i zato pozivam sve Beograđane da podrže manifestaciju - poručio je Veselin Jevrosimović.

(Telegraf.rs/D.S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA