Delije će se šokirati izjavom Belodedića: Partizan bolji od Zvezde, vreme je da se sruši Marakana!

Legendarni fudbaler Crvene zvezde smatra da je vreme da se u Ljutice Bogdana izgradi novi moderan stadion

  • 3

U Tokiju je srušen Nacionalni stadion, gde je Crvena zvezda postala prvak sveta 1991. godine. Japanci će na njegovom mestu napraviti novo, moderno zdanje, u sklopu priprema za Olimpijske igre 2020. godine.

Nema više stadiona na kom je Zvezda postala prvak sveta! (VIDEO)

Jedan od igrača koji je predvodio crveno-bele to svetskog trona u ''Zemlji izlazećeg sunca'' pre 24 godine bio je i Miodrag Belodedić, koji je u razgovoru za Alo rekao da mu nije žao što se ruši stadion na kome je ostvario jedan od najvećih uspeha u karijeri.

- Igrao sam tamo dva puta. Prvi put sa Steauom 1986. i nisam imao sreće, ali sam sa Zvezdom pet godina kasnije postao prvak sveta. I dalje na zidu držim slike kada smo podigli pehar posle trijumfa nad Kolom Kolom (3:0), međutim, nije mi žao što su srušili stadion. Bilo mu je vreme, uostalom to bi i crveno-beli trebalo da urade. - rekao je Belodedić i dodao da ima nekoliko slika koje čuva kao uspomenu.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

- Tada nažalost nije bilo mobilnih telefona, ali imam nekoliko slika koje čuvam kod kuće. Pošto sam tamo igrao dva puta, dali su mi i neki mali barjak koju sam takođe sačuvao. Drago mi je zbog tih uspomena, jer tada nisam imao vremena da razmišljam o drugim stvarima, nego samo o terenu i kako da pobedimo.

Legendarni libero crveno-belih smatra da bi sudbinu stadiona u Tokiju trebalo da doživi i stadion Rajko Mitić.

- To je pre svega dotrajalo zdanje. I na tom mestu treba da dignu novi, moderan stadion. Mislim da je krajnje vreme za tako nešto, i da bi svi bili zadovoljni takvim projektom.

Nekadašnji fudbaler Zvezde prati dešavanja u srpskom fudbalu i ističe da se u Humskoj bolje radi, pa otuda Partizan ima i više titula.

- Naravno da pratim srpsko prvenstvo. Ne znam hoće li Zvezda uspeti da stigne Partizan, ali su i crno-beli počeli da posustaju u poslednje vreme. Međutim, za razliku od crveno-belih, u Humskoj se nekako poslednjih godina bolje radi, razmišlja, pa i samim tim dolaze i titule - smatra Belodedić.

(Telegraf.rs/Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba brana

    19. april 2015 | 17:50

    šta je to čudno pa dominacija traje deceniju nemože se čovek pretvarati kao oni.

  • JUG

    19. april 2015 | 18:50

    Ne vidimo sta je cudmo sto je rekao a istina je,da crno- beli imaju bolji tim.Jedino je cudno sto Zvezda ne moze nikoga da pobedi vise od 1:0.

  • luka

    21. april 2015 | 19:59

    dominiracemo i u subotu dace bog daih pobedimo na njihovom stadijonu rajka mitica. dominiraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA