USPELA AKCIJA TELEGRAFA: Nole ipak gledao poslednji Jankov set na TV!

Dok je Tipsarević igrao meč s Berdihom, Đoković s tribina u Monte Karlu gledao teniski meč Francuza i Amera. Posle pisanja našeg portala, Novak otišao kući i bodrio Janka u završnici, fotke okačio na Fejsbuk i Tviter

  • 24

U trenucima dok je Janko Tipsarević igrao s Tomašom Berdihom prvi set meča četvrtfinala Dejvis kupanajbolji teniser planete i njegov saborac iz reprezentacije Novak Đoković, u društvu devojke Jelene Ristić, uživo je pratio meč Francuza i SAD!

Kamera francuske televizije (pogledaj fotku) uhvatila je Đokovića u trenutku dok je Džon Izner dobijao poslednje poene protiv Džoa Vilfreda Conge.

Međutim, samo nekoliko sati kasnije, posle pisanja našeg portala, oko 16 časova Đoković je iz svog doma u Monte Karlu na društvenoj mreži Fejsbuk okačio fotografiju na kojoj se vidi kako bodri Janka Tipsarevića (pogledajte sliku dole)

A evo i podrške na Tviteru:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    8. april 2012 | 15:57

    covek nije duzan da gleda sve meceve !!! uostalom, ima pravo da radi sta hoce! zasto svi odmah skacu kao opareni ako nije otisao na jedan mec ???

  • ja

    8. april 2012 | 17:27

    ... a što i da ne gleda Iznera i Congu? Za nedelju dana će na istom terenu igrati i on.

  • lale

    8. april 2012 | 22:53

    A. zbog cega Novak nije igrao danas,uopste mi nije jasno.Prosli put je bio bolestan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA