Dženi kaže da je Baloteli bolji u krevetu od Runija (FOTO)

Kontroverzna britanska prostitutka dala Italijanu ocenu 9,5 za sekusalne veštine

  • 0

Možda je Vejn Runi bolji i uspešniji, ali je zato Mario Baloteli bolji ljubavnik! To tvrdi bivša eskort dama Dženi Tompson, koja je prvo opsluživala engleskog superstara i umalo mu razorila brak. Nedavno je utvrđeno i da je za 1.200 evra provela noć sa Balotelijem. Dženi je podvukla crtu, uporedila dva  fudbalera i otkrila da je Baloteli aposlutno nenadmašan u veštinama u krevetu.

- Runi je verovatno jači na terenu, ali zato van njega ne može da se poredi sa Balotelijem. Italijan ima fantsatično telo i zna kako da zadovolji ženu. Ako bi ga ocenjivala u seksualnim veštinama na skali od 1 do 10 dala bih mu ocenu 9,5!  - rekla je Dženi.

Podsetićemo na to da je nedavno i Balotelijeva devojka Rafaela Fiko izjavila da je kontroverzni Italijan pravi pastuv u krevetu. Rafaela je nekada bila u vezi sa Kristijanom Ronaldom i rekla je da je Baloteli bolji ljubavnik od portugalskog superstara. 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA