Nastaviće se novozelandska bajka! Paunović: U sredu je finale!

Svaki igrač mora da bude na usluzi reprezentaciji, a ne reprezentacija njima

  • 4

Teži deo posla je obavljen. Sada se samo treba opustiti i igrati onako kako ovi momci to najbolje mogu. Selektor reprezentacije Srbije do 20 godina Veljko Paunović želi da se novozelandska bajka njega i mladih fudbalera nastavi u sredu, kada će se u osmini finala Svetskog prvenstva Srbija sastati sa Mađarskom.

- Svi smo prezadovoljni onim što smo uradili, osećaj je predivan kad iz "grupe smrti" izađete prvi i pošaljete kući Meksiko, ali sada moramo euforiju da stavimo pod kontrolu. Fokusirani smo samo na ono što nas čeka, a rekao sam momcima da je ovde svaka utakmica za nas finale. Tri finala smo vec prošli, sad idemo dalje - rekao je Paunović za sajt Fudbalskog saveza.

Srpski tim na utakmici protiv Mađarske neće moći da račun na Sergeja Milinkovića-Savića, koji će pauzirati zbog žutih kartona.

Printskrin: youtube/FIFA TV Printskrin: youtube/FIFA TV

- Naša snaga je sjajan kolektiv i kome god da ukažem šansu, neću pogrešiti. Imamo odlične vezne igrače Grujića i Jankovića, spremni su da u svakom trenutku odgovore na najbolji način. Svaki igrač mora da bude na usluzi reprezentaciji, a ne reprezentacija njima. Imam na raspolaganju sjajne momke, odličan stručni štab, svi radimo za isti cilj i jedino tako možemo doći do uspeha - poručio je Paunović.

Jedan od najboljih fudbalera Srbije na ovom šampionatu levi bek Nemanja Antonov rekao je da jedva čeka utakmicu sa Mađarskom.

Printskrin: youtube/FIFA TV Printskrin: youtube/FIFA TV

- Sada smo u drugačijoj situaciji nego na utakmicama u grupi, na papiru smo favoriti, ali to nas neće nijednog trenutka opustiti. Ući ćemo u meč skoncentrisano i odgovorno, ne želimo da propustimo veliku šansu i da nastavimo našu "novozelandsku bajku - rekao je Antonov.

Utakmica osmine finala između Srbije i Mađarske igra se u sredu, 10. juna, u šest sati ujutru po srednjeevropskom vremenu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ица ЦЗВ

    8. jun 2015 | 18:43

    Идемооооо бре.....ајде,где сте бре (само један коментар?) ЖИВЕЛА СРБИЈА ИДЕМОООООООООО Ајде бре,јел сви навијате за барсу....и за проклете паре?

  • Aleksandra

    8. jun 2015 | 18:06

    Navijamooo..

  • dule

    9. jun 2015 | 21:13

    Ajmo SRBI gazi sve redom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA