Prešao 5000 kilometara da bi gledao tim koji trenira na "Menadžeru"!

Prevalio veliki put da bi lično bodrio svoje ljubimce iz video igrice.

  • 2

Poznato je da je "Football Manager" jedna od najatraktivnijih video igrica na tržištu. Italijan Alesandro Kolombini popeo je svoju opsesiju igricom na sasvim novi nivo.

Alesandro, inače student iz Livorna, odlučio je da se uputi u Irsku, pređe 5000 kilometara i uživo posmatra utakmicu svog omiljenog kluba iz video igrice, Deri Sitija.

Na njegovu žalost Deri je odigrao veoma dosadnu utakmicu protiv Limerika koja je završena rezultatom 0:0.

Međutim, njemu to nije smetalo. Privukao je pažnju lokalnih medija koju su bili veoma zainteresovani za mladića iz Livorna koji navija za klub iz njihovog grada. Devetnaestogodišnji Alesandro im je objasnio da ga je kada je imao 16 godina zaintigirala politika u Irskoj i da je zbog toga odlučio da trenira neki irski tim. Izabrao je Deri Siti koji je kao virtuelni menadžer uspeo da dovede do Lige šampiona.

printskrin: youtube/Derry City FC Online printskrin: youtube/Derry City FC Online

Alesandru se takođe ispunila velika želja da upozna napadača Deri Sitija Patrika Mekelenija.

-Patrik me je gledao kao da sam vanzemaljac. Mora da je mislio da sam lud. Želeo sam da ga upoznam i da mu kažem kako je dobar igrač na Menadžeru. Rekao sam mu da sam iz Italije i da je brilijantan na igrici. Nije znao kako da reaguje, obojica smo se dobro nasmejali i dao mi je svoj autogram- rekao je Kolombini Deri Žurnalu.

Mekeleni je Alesandru potpisao odštampanu verziju statistike iz igrice.

Kolombini je na kraju rekao da je nakon nekoliko uspešnih sezona "prešao" u italijansku Romu.

- Trenirao sam Deri Siti dve-tri godine na Menadžeru i najbolju sezonu imao sam kada sam se sa ekipom plasirao u Ligu šampiona. Roma mi je ponudila priliku da preuzmem njihov tabor, a kao što fanovi fudbala znaju, kada Roma pozove, moraš se odazvati - priznao je Alesandro Kolombini.

Foto: asroma.it Foto: asroma.it

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA