BIO JE CAR U JAPANU, DA LI ĆE I U KINI? Piksi je novi trener Gvangžua! (VIDEO)

Stojković će, za početak, pokušati da sačuva novi klub u prvoj ligi

  • 1

Jedan od najboljih srpskih fudbalera svih vremena, za mnoge i najbolji - Dragan Stojković Piksi, svoju trenersku karijeru je, posle Japana, usmerio ka Kini.

>>> Piksi se vraća u Aziju: Srpskog trenera čeka posao u kineskom klubu!

Piksi je posle Japana rešio da ostavi dubok trag i u najmnogljudnijoj zemlji na svetu, a prvi korak ka tome je dolazak na mesto trenera ekipe Gvangžu R&F.

- Mnogi su me pitali zašto sam odabrao baš Kinu i Gvangžu. Zato što želim da učinim sve da unapredim i promovišem, kako klub, tako i kineski fudbal. Učiniću sve što mogu da ispunim ciljeve Gvangžua, što je moguće brže - rekao je Piksi napromociji u novom klubu.

Još šest kola preostalo je da se odigra u kineskom prvenstvu, a Gvangžu je trenutno 12. sa samo dva boda više od prvog tima "ispod crte", pa je jasno da je pred Stojkovićem delikatan zadatak, za početak, da sačuva tim u ligi.

- Znam da trenutno postoje poteškoće, rezultati nisu sjajni, ali sam optimista - rekao je Piksi, koji je potpisao ugovor do 2017. godine.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA