Grbić: Ne dirajte Babovića, ja sam kriv za sve!

Nije mi jasno zbog čega su mu tako vikali, kada je pre samo četiri dana u Nemačkoj pružio partiju karijere, rekao je fudbaler Partizana Petar Grbić

  • 3

Fudbaler Partizana Petar Grbić, je posle poraza od Čukaričkog od 1:0, hrabro stao pred medije u Humskoj i preuzeo na sebe odgovornost za četvrti poraz crno-belih, prenosi Mocartsport.

>>>Babović se zakačio sa navijačima, pokazivao im srednji prst!

On je stao u zaštitu svog saigrača Stefana Babovića koji se posle meča zakačio sa navijačima na Istoku i Zapadu.

>>>NOVO SAMOUBISTVO EVROPSKOG PARTIZANA: Ni dva penala nisu donela preokret protiv Čuke!

>>>BABOVIĆ O NAVIJAČIMA: Svi koji plate kartu imaju pravo da rade šta hoće, ali su i dalje moji (FOTO)

- Prvo da kažem da odgovornost za neuspeh preuzimam ja. Sve to zbog mog promašenog penala.

- U takvoj situaciji Stefanu Baboviću bilo je mnogo teže da šutira penal, jer je bio pod ogromnim pritiskom. Inače, kod nas se tačno zna hijerarhija i da je neko drugi pitao Babovića da mu prepusti izvođenje penala, nisam siguran da bi se to desilo.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ali, pošto nas dvojica imamo fenomenalan odnos zamolio sam ga, on mi je izašao u susret, ali ja sam promašio i za to sam kriv. Ne znam da li je promašaj posledica velike želje da povratak na teren obeležim golom, ali sam siguran da neće uticati na moje, ali ni na samopouzdanje ekipe - rekao je Grbić i dodao zašto je branio Babovića od navijača sa istočne tribine koji su vikali "Stefane odlazi":

- Nije on to zaslužio, jer je veliki igrač i mnogo je dao Partizanu. Znam koliki je emotivac i koliko voli klub. Ne mogu da kažem da je to kompletna publika, nego samo pojedinci. Nije mi jasno zbog čega su mu tako vikali, kada je pre samo četiri dana u Nemačkoj pružio partiju karijere i bez obzira na to što je Andrija Živković dao dva gola Augzburgu, bio najbolji naš igrač na toj utakmici u Ligi Evrope - poručio je Grbić.

(Telegraf.rs/Izvor: Mocartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PP

    5. oktobar 2015 | 22:07

    Sada stvarno imas dve leve noge.

  • мићко

    6. oktobar 2015 | 10:20

    Nije Babovićev partizan da odlučuje ko će šutirati penal,to radi trener pred utakmicu a i normalno je da promeni ranije izabranog ako mu u toku utakmice ne ide pa postavi drugog izvodjača

  • Empedokle Etna

    6. oktobar 2015 | 03:24

    Obojica prebacite gol i samo si ti kriv? Neće biti da je tako, pojma nemate, što i nije tako loše!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA