Kakvo priznanje: Gaza povukao 14 linija kokaina pre nego što je odjurio kod ubice bivše devojke!

Nekadašnji fudbaler Totenhema otkrio šokantne detalje iz svog života, dok je bio na alkoholu i drogama

  • 1

Nekadašnji fudbaler Totenhema Pol Gaskoj otvorio je dušu, gostujući u jednoj emisiji u Britaniji, i prepričao detalj iz svoje karijere dok je konzumirao drogu i alkohol.

On je objasnio kako se našao na mestu dvostrukog ubistva posle uzimanja velikih količina kokaina i to u stanu svog prijatelja.

>>>ŽIV JE GAZA, UMRO NIJE! Pogledajte kako danas izgleda fudbalska legenda! (FOTO)

Incident se desio 2010. godine kada je Gazin prijatelj  Raul Mot inače izbacivač iz klubova, ubio dvoje ljudi, a akcija njegovog hapšenja trajala je čitavu nedelju.

>>>Da li prepoznajete nekada velikog fudbalera, danas notornu pijanduru? (FOTO)

Pošto Mot nije želeo da se preda, Gaskojn je "mrtav" drogiran rešio da pomogne prijatelju koji se nalazio i krio negde u šumi.

Zato je krenuo po njega sa piletinom i štapovima za pecanje, a ni sam nije znao zašto

- U tom trenutku "polu urađen", sedim u dnevnoj sobi, sa šest linija "koke" na stolu. Ne shvatam mnogo, ali Raul i ja smo drugari. Još par linija i onda postajemo prijatelji. Par viskija, još par linija, onda smo postali školski drugovi - objasnio je Gaskojn i nastavio:

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Poneo sam piletinu i štapove za pecanje. Zbog čega sve to! Pecanje je meni uvek pomagalo kada god sam bio u lošoj situaciji, stoga sam smatrao da će i njemu pomoći - rekao je tada Gaskojn, a ovog puta došao do velikog otkrića.

-  Bio je sakriven tamo u Rotburiju, a navikao sam da tamo idem da "iskuliram", tako da mi je područje bilo jako poznato.

- Vučem i 11. liniju, pa ako je u šumi hladno, shvatam da treba da mu pomognem. Kada sam stigao do 14, postao je moj brat! - rekao je Pol nakon čega je rešio da se uputi u Rotburi sa piletinom i konzervama sa hranom. Kada je stigao imao je "belo" po faci i držao je namirnice u rukama.

Video ga je policajac koji je bio na licu mesta i poslao ga kući. Tek sutradan kad se naspavao video je na televiziji da je bio na mestu ubistva, a ničega se nije sećao.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tony Adams

    3. decembar 2015 | 12:06

    To je samo jedna priča....ima ih Gaza još ohoohooo !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA