Đoković "sparingovao" sa klincima: U četvrtak trenira pred navijačima i svi su pozvani! (VIDEO) (FOTO)

Srpski reprezentativci zabavljali se sa najmlađim polaznicima teniske škole

  • 0

U susret predstojećem Dejvis Kup duelu Srbije i Kazahstana, organizovan je susret najmlađih polaznika škole tenisa sa reprezentativcima Srbije.

>>> Đoković optimista pred Dejvis kup: Nadam se da ću igrati! (FOTO)

Sa decom su se družili najbolji svetski teniser Novak Đoković, Viktor Troicki, Filip Krajinović i Nenad Zimonjić, kao i selektor tima Bogdan Obradović. Na treningu, deca su imala priliku i da usavršavaju osnovne teniske poteze sa reprezentativcima Srbije.

Za vreme trajanja Dejvis kupa u Beogradu, biće organizovana trodnevna “otvorena škola tenisa“ gde će deca svih uzrasta imati priliku da besplatno nauče tenis uz pomoć stručnih trenera.

Foto: TSS Foto: TSS

Takođe, Teniski savez Srbije otvoriće trening Dejvis kup tima Srbije za javnost u četvrtak (03.03.2016) u dvorani „Aleksandar Nikolić“ sa početkom u 17 časova.

Otvoreni trening za javnost u kome će na terenu biti i trenirati i najbolji teniser planete Novak Đoković, trajaće 60 minuta (do 18 časova).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA