Da li je seksi Čehinja dala snagu teniseru koji je srušio Novaka? (FOTO)

Veseli je u vezi sa češkim modelom Denisom Somrovom

  • 9
Printskrin: Youtube/HAPPY FOTO Printskrin: Youtube/HAPPY FOTO
Printskrin: Youtube/HAPPY FOTO Printskrin: Youtube/HAPPY FOTO

Jirži Veseli je trenutno najatraktivnija ličnost svetskog tenisa s obzirom na to da je napravio veliku, najveću senzaciju - pobedio je prvog reketa sveta Novaka Đokovića u 2. kolu Matsersa u Monte Karlu.

Ali, ko je u stvari Jirži Veseli? Šta znamo o njemu? Malo toga, osim da je 55. teniser sveta i da je u karijeri osvojio samo jedan turnir - onaj u Ouklendu 2015. godine.

>>> SENZACIJA! Đoković ispao posle prvog meča u Monte Karlu!

Ono što svakako privlači pažnju jeste njegova devojka Denisa Somrova, češki model koja je svojevermeno pobedila na takmičenju za najlepši osmeh. Otkako je s njom u vezi, Veseli je počeo da podiže nivo igre i kruna je svakako ova pobeda nad Novakom.

Tenisom je počeo da se bavi sa četiri godine gledajući oca kako igra. Vredi pomenuti da mu je otac bio trener i da je Veseli svoje rano detinjstvo proveo u Nemačkoj. Upravo zbog toga i govori češki, nemački i engelski jezik.

Omiljena podloga mu je šljaka, na kojoj je uostalom i pobedio Đokovića. Idoli u mladosti bili su mu Rodžer Federer i sunarodnik Tomaš Berdih, a veliki je navijač Slavije iz Praga.

>>> ISTINSKI ŠAMPION VELIKI U PORAZU: Ovako je Novak čestitao Veselom posle šoka u Monte Karlu(VIDEO)

Najveći rejting na ATP listi bilo mu je 35. mesto prošle godine u aprilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA