≫ 

Zvezda pred objavom da je potpisala Mučea

Kuva na Marakani...

  • 32

Crvena zvezda je blizu potpisivanja još jednog zvučnog pojačanja.

Pablo Muče (28), krilni napadač koji je najveći trag ostavio igrajući za Boku Juniors, prema našim saznanjima, skoro je pa gotova stvar kada je dolazak na Marakanu, u pitanju.

Pitanje je trenutka kada će Crvena zvezda obelodaniti da je Muče njen i prekinuti višednevno mučenje i dilemu navijača Zvezde da li će odlični Argentinac stići u redove crveno-belih.

>>> Vratio se posle 10 godina u Zvezdu i odmah poručio: LIGA ŠAMPIONA!

To nije sve.

Iz Crvene zvezde saznajemo da su čelni ljudi kluba sigurni da ovakav dolazak neće poremetiti planove u vidu Brajana Ruiza i Gelora Kange, takođe velikih meta kluba iz Ljutice Bogdana. Što je, složićete se velika stvar, kada je u pitanju pravljenje najjačeg tima na Marakani, sigurno više od deset godina unazad.

Klubovi za koje je igrao Muče govore o njegovim kvalitetima: Estuduijantes, Boka Juniors, Arsenal Sarandi, Kajserispor, Palmeiras.

Budite uz Telegraf sport. Kako šta saznamo na Marakani, prosledićemo vam informaciju.

CZ logo (D.U/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija

    24. jun 2016 | 15:59

    Nije los kako sam cuo

  • Drina

    24. jun 2016 | 22:23

    Samo pametno dovodite,da se uklope svi,i nek crknu ovi misevi ( grobari )

  • doka.cz

    24. jun 2016 | 18:34

    Ruiz najverovatnije ne dolazi,ide u Kajzeri,al zato ako ova dvojica potpisu imamo extra tim.Kroz nasu ligu cemo se prosetati,jos bolje nego prosle sezone a i nadam se LS il bar LE!Verujem grofu i Terzi,jer da ne vrede ne bi ove sve strance dovodili,kao sto su uboli sa proslogodisnjim pojacanjima.Vise se ne dovode po gledanjima videa i diskova.Ako hocemo u LS moramo sa sto vise kvalitetnih stanaca i sa par nasih najboljih-sa Kataijem i Srnicem!Zna to grof i zato mu verujem..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA