Delije zovu u bitku za zvezdaštvo!

Navijači Crvene zvezde u nekoj novoj akciji mobilizacije

  • 43

Delije su započele, kako su je nazvali, bitku za zvezdaštvo.

Revoltirani odlascima navijača sa stadiona tokom produžetaka utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Ludogorecom (2:4), najverniji navijači Crvene zvezde proglasili su duel sa Voždovcem posebnim.

Taj meč igra se u okviru četvrtog kola Superlige, u sredu 10. avgusta (17.00), kada će crveno-beli dočekati voždovačku ekipu.

"Iako nam sledi prvo gostovanje u Lučanima, Sever je odlučio da utakmicu sa Voždovcem proglasi za bitku za Zvezdaštvo. Baš zato što je sreda, baš zato što smo na kraju utakmice sa Ludogorecom ispratili igrače sa 70 posto manje ljudi nego sa početka utakmice, baš zato hoćemo sada da vidimo gde smo i koliko vredi naš klub u trenutku kada nije termin najpovoljniji za sve ljude, kada smo se pokazali loše na kraju produžetaka," ističe se u "proglasu" Delija.

"Ovo je poziv za sve grupe sa severa, za svakog pojedinca koji je podigao ruke na utakmici sa Ludogorecom na pitanje ko će doći na sledeću prvenstvenu utakmicu, da se pojave! Zaboravite Evropu, zaboravite sve druge utakmice, ovo je za nas finale svih takmičenja! Bez navijača Zvezda nije to što jeste, i zato je ova utakmica važnija od mnogih drugih. Sever prvi mora da pokaže ostalim tribinama šta je to Zvezdaštvo i kako se voli klub," dodaju Zvezdini navijači i zaključuju sa: Bitka za zvezdaštvo, bez čega nema ničega, upravo počinje.

Pre toga će aktuelni šampion najpre odigrati utakmicu trećeg kola u Lučanima, protiv Mladosti, u subotu od 20 časova.

Printskrin: delije.net Printskrin: delije.net

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    4. avgust 2016 | 14:57

    Ja sam jedan od onih koji nije sacekao kraj i vi treba da mi sad drzite predavanja 20 godina trpimo brljotine raznih uprava i vas takozvanih navijaca bilo je vreme da vam se pokaze da je dosta nismo mi izasli zbog zvezde jer mi smo zvezda mi kojima se ne placa da bodrimo svoj klub nego to radimo iz ljubavi sto se mene tice gledacu sledecu utakmicu kvalifikacija za ligu evrope i vise ni jednu ako ne prodjete vi sto pisete proglase i ova vasa uprava i trebalo bi neko da ovim strancima objasni sta znaci pesma sa sa tribina i da se onakve gluposti ne rade kao sto je kanga uradio da li je Bozovic trebao da kaze odbrambenim igracima da ako je vec neko prosao 2 igraca da sledeci treba da ga srusi a ne da predje jos trojicu zato bolje vam je da uprava pocne da vodi klub vi da navijate a trener da pripremi igrace da ne,primaju 4 ista gola a ne da,nam prodaje sarene laze i tada mozda opet budete imali nas na tribinama

  • Sumadinac

    4. avgust 2016 | 14:11

    Oni sa Kosova,Nisa,Nisa,Pirota,Vranja,itd itd koji su daleko od Beograda bas mogu da priuste da dolaze na svaku utakmicu...

  • luj

    4. avgust 2016 | 13:43

    to nisu lnavijaci to su kriminalci i dokle god su tamo mi sa decom i prijateljima necemo da dodjemo da bidrimo nasu zvezdu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA