IZ OFK Beograda poručuju Petkoviću: Bio si zainteresovan za klub samo kada je trebalo sina da prodaš!

I sportski direktor Romantičara ''replicirao'' nekadašnjeg selektoru SCG

  • 8

Aktuelni sportski direktor OFK Beograda Zoran Lončar samo je jedan u nizu koji se obratio javnosti posle izjava Ilije Petkovića upućenih na račun Zvezdana Terziča i Crvene zvezde.

Legenda OFK Beograda, koji je odigrao 202 meča i postigao 66 golova, nije se, doduše, doticao Zvezde i Terzića nego svog kluba koji je, prema njegovim rečima, Petković takođe napao.

>>> Petković rekao da je Terzić kancer srpskog fudbala! Ovaj poručuje: Ništa loše o Iliji ne mogu da kažem!

>>> Raosavljević odgovorio Petkoviću: Sram te bilo! Pričaš o interesima, a sina si zvao u reprezentaciju!

- Ilija Petković je rešio da medijski napadne "svoj" OFK Beograd. Kaže da je uništen. Pa, neka samo vrati film i seti se gde ga je on ostavio pre 20 godina, kada je OFK Beograd ostavio kao ruinu u drugoj ligi, okrenuo se i otišao inostranstvo. I nikada više se nije osvrnuo - rekao je Lončar i nastavio:

- Ta legenda kluba nije nikada donela ni jednu loptu u omladinsku školu OFK Beograda, a ovamo je silno zabrinut za sudbinu kluba. Pa što nije došao da pomogne!? Što nije nikad odveo sa sobom nijednog igraca iz OFK Beograda kada je bio trener u inostranstvu, doveo nekad nekog  sponzora, napravio plan za oporavak kluba, ili bar limunadu toj deci u klubu platio.  Nego sada viče "propadosmo", stoji i gleda. Bio je zainteresovan za klub samo kada mu je sin ostajao bez kluba pa mu je OFK Beograd bio "poligon za prodaju".

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Nije Lončar tu stao.

- OFK Beograd je jedini klub u Srbiji koji se već 20 godina sam izdržava, bez državnih para, bez ičije pomoći, novcem iz inostranstva. Sve vreme smo bili u vrhu tabele, mnogo puta igrali u UEFA takmičenjima. OFK Beograd je stvorio mnogo vrhunskih igrača i izveo ih na pravi put.

- A kada već u sve to meša reprezentaciju samo da ga obavestim da su pet sadašnjih A reprezentativaca (Ivanović, Kolarov, Rajković, Ignjovski i Tošić), i četiri sadašnja mlada reprezentativca (Gajić, Antonov, Čavrić i Zdjelar) stasali u OFK Beogradu u vreme koje on opisuje kao pravljenje "belog roblja". Kada je on bio u klubu OFK Beograd nije imao ni jednog igrača u reprezentaciji. Iako ga iskreno molim da se ne "brine" više toliko o OFK-u i reprezentaciji, njemu izgleda više odgovara da se bruka i za sitnu platu govori ono što mu drugi napišu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kralj-CZ

    3. septembar 2016 | 16:49

    Kao što sam i ja pisao ,sve isto. Svaka čast. Dok je Terza bio OFK je bio tim, više puta pobedjivali ZVEZDU,dok su sa partizanom samo jednom igrali nerešeno i sve izgubili. Nema šta,"ZVEZDIN TIM" .

  • 31

    4. septembar 2016 | 12:06

    Svi nabrojani igrači su morali da potpišu za OFK kao mladi igrači jer su bili ucenjeni od strane tadašnjeg predsednika FSS Zvezdana Terzića.Ako hoćeš da igraš za mladu reprezentaciju a kasnija A, moraš da potpišeš za OFK.Da ne pričamo koliko je para zaista završilo u klubu od tih transfera i zašto je Terzić bio na poternici.

  • ivan

    3. septembar 2016 | 21:44

    eeeee legendo OFK-a sta si doziveo. Dirnuo si u osinjak, juce se terza izvukao i danas salje miseve da te napadaju. Ali narod pamti tebe g-dine Petkovicu kao igracinu i legendu, za razliku od ovih sto te napadaju, ne znamo im ni imena . ova tiranija jednom mora da nestane i prestane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA