≫ 

Luka Jović promenio klub!

Talentovani fudbaler će na zimu pojačati Vitoriju iz Setubala, gde će se kaliti na pozajmici

  • 8

Bivši napadač Crvene zvezde Luka Jović napustiće Benfiku posle godinu dana. On odlazi iz Lisabona u Vitoriju iz Setubala, ali kao pozajmljeni igrač.

Kako prenose portugalski mediji, među kojima je i ugledna A Bola, on će u zimskom prelaznom roku pojačati ekipu iz Setubala, za koju će nastupati do kraja tekuće sezone.

>>> Portugalci otkrili koliko je Benfika STVARNO platila Šaponjića i Jovića!

Jović je prošle zime stigao u Benfiku iz Crvene zvezde kao zalog za budućnost, a tokom prve godine nije imao prilike da igra za prvi tim. Sada slavni klub smatra da bi mu bolje bilo da ode na pozajmicu, gde bi imao više prostora za igru, umesto da u najvažnijim godinama za karijeru greje klupu u Benfiki.

On je u prvestvu debitovao na meču protiv Boaviste, a igrao je i u meču Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena.

Uglavnom je trenirao i igrao za rezervni tim koji se takmiči u drugoj ligi, a sada će imati priliku da pokaže svoj kvalitet u najjačem rangu takmičenja.

Vitorija je trenutno 10 tim na tabeli portugalskog prvenstva sa 13 osvojenih bodova.

Osim Jovića, u Benfiki sličan status imaju još dva talentovana srpska fudbalera, Andrija Živković i Ivan Šaponjić, koji su daleko od prvog tima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    28. novembar 2016 | 18:35

    e i sad je neko lud kad kaue da idu prerano iz srbije ... kakav je to klub gde ide? zar ne bi bilo bolje da je stekao iskustvo igrajuci kod nas ??

  • sa

    28. novembar 2016 | 19:17

    Ovo je jos jedan u nizu primera kako roditelji mogu da upropaste decui umesto da naprave karieru da zarade 10nu miliona oni se se zadovolje sa nekoliko 100ne hiljada, setimo se Andrie Zivkovica gdf ga je otac bukvalno upropastio sramota, ovo treba da bude pouka ostalima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA