≫ 

Svi se smeju Raselu Vestbruku: Ovo su najbizarniji koraci ikad viđeni u NBA ligi (VIDEO)

  • 4

Svedoci smo da su u NBA ligi sudije vrlo fleksibilne kada je reč o suđenju koraka, ali ovo što je uradio Rasel Vestbruk jednostavno su morali da sankcionišu u skladu sa pravilima košarke.

Oladipo je izveo lideru Tandera loptu, a ovaj, pošto je dao instrukcije saigraču, krenuo... Jedan, dva, tri, četiri, pet! PET koraka je Vestbruk najopuštenije nosio loptu pre nego što je tapnuo o parket. Naravno, sudije su sudile korake i dodelile loptu Golden Stejtu.

Vestbruku ostaje slaba uteha što je ponovo zabeležio "tripl-dabl" (27/15/13) jer je oklahoma pretrpela težak poraz od viceprvaka i prvog favorita za titulu Golden Stejt voriorsa - 121:100.

Otrovne poruke koje je dobijao od kako je Oklahomu zamenio Ouklendom i dalje su pokretačka snaga Kevina Durenta svaki put kada na drugoj strani terena vidi bivše saigrače. U prvom meču sezone "isporučio" im je 39 poena, a u novom sudaru jedan više.

Setf Kari je dodao 24, a Klej Tompson 14.

Od srpskih igrača na teren je izlazio samo Boban Marjanović kome je trener Van Gandi ponovo šansu dao samo "na kašičicu" iako su Pistonsi već do poluvremena "razmontirali" Atlantu. Na kraju je bilo 118:95.

Marjanović je igrao dva minuta i za to vreme upisao dva poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dekika

    19. januar 2017 | 09:36

    Pa dobro, nista strasno, covek je trenirao rukomet pre kosarke pa se zaneo...

  • Rampampam

    19. januar 2017 | 11:52

    Nisu najbizarniji uopste: LeBron je preneo loptu nije spustio loptu i niko nista nije svirao. Neki lik sa loptom stepovao u mestu i napravio je 13 koraka plus koraci u polasku a sudije naravno nisu nista svirale. Glupi ameri. NBA nije kosarka vec samo lova i glupost

  • Popa

    19. januar 2017 | 10:09

    Fora bi bila da nisu svirali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA