Veliki rezovi u Lejkersima: Medžik Džonson preuzeo slavni klub!

Slavni košarkaš je novi predsednik za košarkaške operacije trofejne franšize

  • 2

Kreće nova era Los Anđeles Lejkersa - ne tako dugo posle silaska sa scene jedne ikone, Kobija Brajanta, druga je došla da zavede red: Irvin "Medžik" Džonson!

Proslavljeni košarkaš, kome je još 1991. godine dijagnostifikovan virus HIV, imenovan je za novog predsednika "Jezerdžija", a istovremeno, u danu velikih promena u klubu, Lejkersi su saopštili i da je dosadašnji generalni menadžer franšize Mič Kupčak razrešen dužnosti.

Takođe, doneta je još jedna važna odluka: Džim Bas više nije potpredsednik za košarkaške operacije.

Javnosti i navijačima Lejkersa obratila se suvlasnica franšize Džini Bas.

- Danas sam donela nekoliko važnih odluka za koje se nadam da će vratiti Lejkerse tamo gde i pripadaju i gde žele da ih vide naši navijači. Irvin Džonson će biti glavni za košarkaške operacije i odgovaraće direktno meni. Naša potraga za novim generalnim menadžerom, koji će sarađivati sa Irvinom i trenerom Voltonom, je u toku i nadamo se da ćemo uskoro moći da objavimo njegovo ime - rekla je Džini.

Lejkersi su i ove sezone, kao i prethodne, među najlošijim ekipama lige: trenutno su pretposlednji u zapadnoj konferenciji sa odnosom pobeda i poraza 19/39.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA