≫ 

Navijač Porta preskočio ogradu i krenuo ka pristalicama Juventusa, a zbog onog što je uradio aplaudirala mu je cela tribina! (VIDEO)

Redari su ga u čudu gledali kada je prilazio tifozima Juventusa

  • 5

Jedan navijač Porta izveo je potez koji se već danima prepričava u svetu, čime je očitao lekciju svim huliganima koji prave nerede na stadionima.

Jedan Portov navijač na utakmici u Torinu protiv Juventusa, zaobišao ogradu koja je delila dve navijačke grupe i krenuo sam prema pristalicama Juventusa.

Dok su to sve pomno pratili redari i prisutni na tribinama, mladić je prstom pokazao na jednog navijača Juventusa, došao do njega i potom uz zagrljaj mu poklonio šal Porta.

Nakon ovog fenomenalnog poteza se vratio među svoje Portugalce, a sve to je ispraćeno uz ogromni aplauz cele tribine.

Porto fan jumps fence & runs to hug Juve fan... by goloviliga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • skabo

    15. mart 2017 | 23:30

    To su pravi ljubitelji fudbala.Postujem druge ne dam na svoje.Ja bih rado zamenio sal sa drugim pristalicama kluba.Tako se obelezava jedna utakmica koju ces vecno pamtiti.Fazon e to mi je uspomena od jednog navijaca porta.Tad smo ih izbacili bla bla.Lepa zivotna prica.A druga opcija je tata odkud ti sal porta?Ma razbio nekom liku glavu i izbo ga nozem.

  • Iskreno

    15. mart 2017 | 22:52

    Nije teško biti normalan...

  • ejdrojD

    15. mart 2017 | 23:30

    Kako bi ga ovi nasi izuli...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA