Bivši košarkaš Zvezde zapalio društvene mreže brutalnim tvitom posle poraza!

Dozeta iznervirale poruke zvezdaša na društvenim mrežama

  • 18

Bivši košarkaš Crvene zvezde Milan Dozet revoltiran je ponašanjem navijača posle poraza od Budućnosti.

Mnogi navijači su zapali u apatiju zbog poraza od Podgoričana i 1-1 u polufinalu ABA lige, zbog čega će se igrati majstorica u ionako već zgusnutom rasporedu.

Zvezda je prvu šansu prokockala, sad je čeka susret sa Uniksom, a mnogi navijači su osuli drvlje i kamenje po timu i treneru Dejanu Radonjiću, što je revoltiralo Dozeta kao bivšeg profesionalca, koji dobro zna kako je kada fanovi idu iz krajnosti u krajnost.

>>>Radonjić: Ponavljam ovo već stoti put, mnogo se trošimo!

>>>Sprema se neviđena atmosfera za Uniks: Delije preduzele vanrednu meru zbog zvižduka simpatizera Olimpijakosu (VIDEO)

>>>Zvezda mora da se seli iz Pionira zbog tenisa: Dve opcije postoje za majstoricu protiv Budućnosti!

- DOBILI SMO onakve ekipe u Evroligi, a ONI IZGUBE od jedne Budućnosti, rečenica prosečnog pljuvača. Ovi što slave posle pobede a vređaju te iste igrače posle poraza su oni što su na fizičkom stajali sa strane jer ih niko nije birao - poručio je Dozet, sa janom aluzijom identifikacije sa pobedama i distanciranjem kada ne ide.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • batko,

    29. mart 2017 | 15:23

    Zamena teza! Nije rec o porazu, ni prvi ni poslednji! Odsustvo strategije, vazda se znslo kakav nas mart i april cekaju. ABA ligu smo dobijali u proseku 20 razlike, opste je prihvaceno da su Simanic i Rakicevic jako takentovani igraci, a da Jovic svake hodine kuburi sa povredom ledja...pitanje je zasto nsjoptereceniji igraci na celu sa Jovicem nisu plandki sacuvani na " lakim" utakmicama, a za to vreme razigravani Simanic,Rakicevic,Dobric. Ali, postovani Zvezdasu Dozetu, evidentno je da Radonjic ne ume sa mladima, sitite se Cvetkovica, a pre toga i Nedovica, zatim Rebica i Tejica, Ristic je odbio da potpise ugovor, kso i Voja Stojanovic?! Ocigledno je da Radonjic ne ume sa mladima, ili ne veruje u njih! Teoretski, moze biti i da nisu bili kalibar za Zvezdu, ali trvdili su suprotno, a i svi pojedinacno nabrojani bili su dominantni u omlafinskim kategorijama. Takodje, Tompson je pracen i trazen pola sezone, cak je i dobro poceo, a gde je sada? Savovic juce razbija,cele sezone "nesretnika"Mitrovica, i juce loseg Simonovica, a od Bjelice ni traga!Prema tome, nisi u pravu. Za neke velike pobede nad evropskim velikanima dobijao je sve pohvale i ovacije, zasluzeno! Za evidentne promasaje i sujetu kritiku. Nista normalnije! Vecna je samo Zvezda, a igraci i trener, PO ZASLUZI!

  • Jokara

    29. mart 2017 | 14:16

    Bravo

  • Миле

    29. mart 2017 | 14:55

    Игра коју су приказали је била скандалозна. Сме ли се то рећи „играчима"?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA