≫ 

Volkov već dobio otkaz u Radničkom!

Nišlije raskinule ugovor i sa Milanom Perendijom

  • 1

Niški Radnički završiće sezonu bez dvojice najzvučnijih zimskih pojačanja.

Vladimir Volkov i Milan Perendija sporazumno su raskinuli ugovor sa Nišlijama zbog nemogućnosti da pomognu ekipi usled povreda, rečeno je u klubu sa "Čaira".

Potpredsednik Radničkog Dejan Propadalo rekao je da su obojica igrača u ugovorima imala klauzule o raskidu u slučaju dužeg odsustva zbog povreda.

- To je bilo u ugovoru, ako ne mogu da odigraju više od dve utakmice zbog povrede, da se raskida sporazumno ugovor, to je što se tiče obojice. Oni su stariji igrači, inače su korektni momci - objasnio Propadalo, prenose Južne vesti.

Volkov je za Radnički odigrao šest od 11 mečeva, a u poslednja tri duela nije bio ni na klupi, dok je Perendija bio standardan u svakom dosadašnjem meču.

- Od kada je došao u klub Volkov ima problema sa povredama, dok se Perendija ozbiljnije povredio na prošlom meču, protiv Voždovca, a upravo ovi zdravstveni problemi su razlog zbog koga su ugovori raskinuti.

Volkov je u Radnički stigao sredinom januara, dok je Perendija došao deset dana kasnije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA