Predsednik Partizana pecnuo Zvezdu: Možda čekaju subotu da nam čestitaju duplu krunu!

Milorad Vučelić smatra da će crno-beli osvojiti i Kup Srbije

  • 25

Ne smiruju se strasti posle završetka šampionata Srbije u fudbalu, gde je titulu osvojio Partizan. Zvezda nije čestitala rivalu već FSS-u, a predsednik Partizana Milorad Vučelić je pecnuo čelnike večitog rivala.

- Niko iz uprave Crvene zvezde nije nam zvanično čestitao, jeste trener Boško Đurovski, javno. Meni ne nedostaje ta čestitka kao predsedniku Partizana, ali mislim da je šteta zbog fudbala. Njihov problem... Možda čekaju subotu da nam čestitaju 'duplu krunu - rekao je Vučelić, a prenosi Sportski žurnal.

On je ipak čestitao igračima Zvezde na dobroj sezoni.

- U svakom slučaju, mi ako budemo imali razloga, mi ćemo njima čestitati. Hoću već sada da čestitam igračima Zvezde, treneru Đurovskom, što su igrali teško prvenstvo, borili se do poslednjeg trenutka, koliko su mogli i imali mogućnosti. Zahvaljujem im se, jer da oni nisu igrali dobro, ni igrači Partizana se ne bi trudili da budu još bolji. Čestitam igračima i navijačima Zvezde što su učestvovali u jednom fer takmičenju. Sada su bili drugi, treba nastaviti - dodao je Vučelić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA