Srpskim navijačima iz Sarajeva zapaljen kombi kod Mostara!

Divljalo se i na derbiju Zrinjski - Željezničar, ali i u vozu iz Zenice gde su se nalazili navijači Borca iz Banjaluke

  • 0

Navijački neredi ovog vikenda nisu samo obeležili srpsko fudbalsko kolo, već je i u Premijer ligi BiH bilo incidenata, a najdeblji kraj su izvukli srpski navijači. Pristalice Slavije iz Istočnog Sarajeva su napadnute prilikom vraćanja sa gostovanja Gabeli, a tom prilikom im je zapaljen kombi.

 

Kod Mostara je grupa huligana presrela kombi sa devetoricom navijača Slavije, popularnih "sokolova", razbila stakla i ubacila dve baklje u vozilo, posle čega je došlo do opšteg požara.

 

Povređen je samo vozač kombija koji je prevezen u bolnicu, dok su ostali navijači srpskog kluba u policiji sačekali prevoz za Sarajevo.

 

Napadači su pobegli prema Jablanici.

 

OPŠTA TUČA NAVIJAČA ŽELJE I ZRINJSKOG

 

U subotu je nereda bilo u samom Mostaru gde su se sukobili navijači Zrinjskog i Željezničara. Epilog - 38 uhapšenih, od čega je troje bilo maloletno.

 

Takođe, navijači Borca iz Banjaluke su divljali u vozu vraćajući se iz Zenice, a tom prilikom su prilično oštetili dva vagona.

 

(Telegraf.rs/Foto:Bljesak.info)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA