PUSTIO IH JANKOVIĆ: Milivojević, Maksimović i Babalj imali dozvolu za noćni izlazak

Trojica fudbalera Zvezde navodno dobili odborenje od trenera da izađu uveče u beogradski klub "Teatro", pa je zato malo verovatno da će dobiti neku kaznu

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde Luka Milivojević, Nikola Maksimović i Eli Babalj koji su pre tri dana bili u noćnom provodu u beogradskom klubu "Teatro" imali su dozvolu trenera za izlazak, saznaje Telegraf.

Tokom dana trener Crvene zvezde Aleksandar Janković se nije javljao na telefon, kao ni Nikola Maksimović i Luka Milivojević kako bi objasnili šta su radili u noćnom provodu uz alkohol i cigarete do kasno u noć.

Takođe, ni član Radne grupe Nebojša Čović nije bi raspoložen za priču, dok je Dragan Džajić, čovek koji je zadužen za sportski sektor i brigu o igračima, isključio telefon.

Međutim, kako saznajemo, tog dana je Maksimoviću bio rođendan i igrači su dobili dozvolu od trenera Jankovića da izađu uveče. Ali teško je poverovati da su dobili odobrenje da ostanu celu noć u provodu, konzumiraju alkohol i cigarete u situaciji dok traje jesenji deo sezone.

Za sada nije poznato da li će Janković sankcionisati svoje igrače zbog nesportskog života, s obzirom na to da ih je pustio u grad, ali će se sve videti na terenu već na derbi meč protiv Vojvodine u subotu u 19 satina "Marakani".

Podsetimo, prvotimci Crvene zvezde Nikola Maksimović, Luka Milivojević i Eli Babalj su se uz pesmu i po koju čašicu i cigaretu provodili u eminentnom beogradskom klubu "Teatro".

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA