Dinamo Kijev nudi veće pare za Filipa Jankovića

Italijanski mediji prenose da su Ukrajinci ponudili i Zvezdi i igraču znatno bolje finansijske uslove

  • 0

Neće u Romu, ali bi mogao u Dinamo iz Kijeva! Najveći talenat Crvene zvezde Filip Janković je na listi želja giganta iz ukrajinske prestonice.

Dok se dvoje svađa, treći koristi situaciju. Tako bi mogla da se opiše situacija sa Jankovićem. "Procurela" je vest da je Janković već kaparisan od strane Rome, što su iz Zvezde oštro demantovali. Međutim, sada italijanski mediji šire informaciju da nije jedino Roma zainteresovana za 16-godišnjeg Zvezdinog talenta.

"U igri" je i  Dinamo Kijev, koji je već na sto stavio ponudu tešku 4,5 miliona evra, što je više nego što nude Rimljani. Takođe, ukrajinski tim je samom igraču ponudio znatno bolje finansijske uslove od Italijana. Zbog toga i ne čudi što italijanski mediji  prenose ovu vest za dozom razočarenja, jer po njima Janković je "Novi Prosinečki" i Roma ne bi smela da ga izgubi.

Pošto u Zvezdi tvrde da Janković nije prodat sada će moći da izaberu finansijski znatno povoljniju ponudu Ukrajinaca. Naravno, ako već nisu prodali Jankovića.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA