BRANKOVIĆ: Šokiran sam tragedijom na Bostonskom maratonu!

Generalni sekretar ASS naročito pogođen time da je atletski događaj iskorišćen kao pozornica za teroristički napad

  • 1

Generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković osudio je bombaški napad na Bostonskom maratonu koji je usmrtio tri, a povredio više od 140 ljudi.

- Šokiran sam strašnom vešću i slikama iz Bostona. Naročito me je pogodilo to sto se teroristički napad dogodio tokom atletskog takmičenja i u uslovima koji su bili idealni i za takmičare i za posmatrače - rekao je Branković.

On je dodao da ne zna "da li se ikada u istoriji u atletici dogodio teroristički napad".

- Užasnut sam što ima žrtava i duboko mi je žao svih koji su stradali i izgubili živote u ovom monstruoznom napadu - rekao je Branković.

Eksplozije tokom maratona u Bostonu, održanog u ponedeljak, kada su poginule tri osobe i ranjeno više od stotinu, dogodile su se u zoni finiša trke, pored staze.

Ovo je bio najveći bombaški napad na američkoj teritoriji od 11. septembra 2001.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    16. april 2013 | 19:41

    I ja sam sokiran sta sve amerikanci rade po sveti pa im kriv djavo sto im se desava to sto se desava.U svakoj corbi oni su mirodjija,pa posle stradaju nevini na tlu Amerike.Ko sa djavilom tikve sadi.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA