Dok se Partizan muči, Marković briljira u Benfiki! (VIDEO)

Bivši fudbaler "crno-belih" strelac i najbolji igrač na prijateljskoj utakmici protiv slavnog Penjarola koja je završena sa 1:1

  • 2

Dok navijači Partizana čupaju kosu zbog očajne partije njihovih ljubimaca protiv Širaka, uprkos prolazu u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, bivši fudbaler "crno-belih" Lazar Marković briljira u dresu Benfike, bar u pripremnom periodu.

Marković je postigao treći gol u dresu novog kluba, posle dva koja je dao Sionu, a ovog puta protivnik lisabonskih "orlova" bio je slavni Penjarol iz Montevidea, jedan od najtrofejnijih timova iz Južne Amerike, između ostalog i petostruki osvajač Kopa libertadores.

Benfika i Penjarol odigrali su 1:1, a Marković je svoj tim doveo u vođstvo u 17. minutu, da bi urugvajska ekipa izjednačila već u 23.

Marković je i posle gola imao nekoliko odličnih akcija i proglašen je za igrača utakmice. Teren je napustio u 75. minutu, a trenba istaći da su zaigrali svi srpski internacionalci, Nemanja Matić od starta (zamenjen pet minuta pre Markeca), kao i Filip Đuričić, Miralem Sulejmani i Stefan Mitrović od 60. minuta. Đuričić je propusto šansu da donese pobedu svom timu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA