TRANSFERI & TRAČEVI: Babović u Vojvodini, Ronaldinjo ponovo u Evropi?!

Bugarski reprezentativac Ivanov najverovatnije napušta "crno-bele", ali tek nakon revanša sa Ludogorecom, Di Kanio želi da dovede Kuzmanovića u Sanderlend...

  • 2

Ni prvi dan avgusta nije prošao prazan na fudbalskoj pijaci.

Fofana koji je od strane srpskih medija prvo dovođen u Zvezdu, ipak prelazi u Partizan, Ivanov napušta "crno-bele" nakon revanša sa Ludogorecom, Di Kanio poziva Kuzmanovića u Sanderlend, a Slaven Bilić Ronaldinja u Bešiktaš!

TRANSFERI

Ismael Beko Fofana

Partizan je postigao dogovor sa fudbalerom Širaka Ismaelom Bekom Fofanom, koji bi trebalo da dođe u Beograd do subote. Fofana će potpisati četvorogodišnji ugovor, a za njegovu slobodu "crno-beli" će platiti 200.000 evra.

Ovaj fudbaler ima 23 godine i igrao je za mladu reprezentaciju Obale Slonovače, a tri godine je bio član engleskog Čarlton Atletika. Pričalo se i pisalo da je i Zvezda za njega bila zainteresovana.

Mišel Bastos

Brazilski reprezentativac napustiće dosadašnji klub Šalke i priključiti se Al Ainu, ekipi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Bastos je za 14 mečeva u Šalkeu postigao četiri gola, ali je trener Jens Keler najavio da za njega neće biti mesta u prvoj postavi.

Matijas Silvester

Argentinski fudbaler će narodne sezone igrati u Milanu. On je došao kao pozajmljeni igrač velikog gradskog rivala Intera. "Rosoneri" će imati mogućnost da za četiri miliona evra otkupe njegov ugovor.

Džonatan dos Santos

Reprezentativac Meksika potpisao je ugovor sa Real Sosijedadom. Fudbaler je veći deo svoje karijere proveo u drugom timu Barselone. Još nisu poznati detalji ovog trasfera, ali će se znati nakon što 23-godišnji fudbaler obavi lekarske preglede u novom timu.

Dijego Laksalt

Urugvajski vezni fudbaler potpisao je petogodišnji ugovor sa Interom. Finansijski detalji nisu objavljeni. Laksalt ima 20 godina, a prošle sezone igrao je za urugvajski Defensor. Za mladu selekciju Urugvaja odigrao je 12 mečeva i dao jedan pogodak.

Aruto Vidal

Fudbaler Juventusa potpisaće novi, poboljšani ugovor i ostaće u torinskom klubu do juna 2018. godine, nakon čega će mu biti povećana plata sa 2,7 miliona evra na četiri miliona evra po sezoni.

Za Čileanca su tokom leta bili zainteresovani Bajern iz Minhena, Pari Sen Žermen i Real Madrid, ali je 26-godišnji fudbaler sredine terena ipak odlučio da ostane u Italiji.

TRAČEVI

Ivan Ivanov

Defanzivac Partizana koji je bio povezivan sa odlaskom u Bazel i Standard iz Liježa, nalazi se vrlo blizu potpisivanja ugovora sa Veronom. Kako piše “Gazeta delo Sport”, povratnik u Seriju A i srpski šampion već su uspostavili saradnju.

Defanzivac ”crno-belih” sigurno će odigrati revanš meč protiv Ludogoreca u Beogradu, a potom će preći u redove Verone.

- Uprava Verone napraviće pun pogodak dovođenjem štopera Partizana Ivana Ivanova. Dogovor je postignut, poslata je zvanična ponuda koja je prihvaćena. Ostaje samo da se još saradnja ozvaniči – piše “Gazeta”.

Stefan Babović

Vezni fudbaler koji je ovog leta ostao bez angažmana, nakon prekida saradnje sa španskom Saragosom blizu je pelaska u Vojvodinu. Fudbaler trenira sa novosadskom ekipom, a očekuje se dogovor dve strane.

Ovu informaciju za sportal.rs potvrdio je sportski direktor "lala" Saša Drakulić.

- Istina je da Stefan Babović trenira sa nama, biće tu još nekoliko dana, pa ćemo videti kako će se sve završiti. On je ozbiljan fudbaler i svakako da bi značio našoj ekipi, naročito ako Abubakar Oumaru napusti tim - rekao je Drakulić.

Zdravko Kuzmanović

Menadžer Sanderlenda Paolo di Kanioželi planira da u redove svoje ekipe dovede Zdravka Kuzmanovića iz Intera. Za srpskog reprezentativca zaineresovani su i Vest Hem i Aston Vila, ali Di Kanio se nada da će pobediti u trci za fudbalerom.

Ronaldinjo

Turski Bešiktaš izrazio je želju da dovede Brazilca Ronaldinja!

Slaven Bilić trener istambulskog klubapotvrdio je želju za bivšim igračem Barselone, Milana i Pari sen Žermena.

- To znači da bi podigli ekipu na još viši nivo. Voleo bih da Ronaldinjo dođe u Bešiktaš. Možda je sada stariji, ali verujem da su pred njim još bar dve sezone na visokom nivou. On bi, u svakom smislu, mnogo značio Bešiktašu - rekao je Bilić.

Alesandro Matri

Zenit je napravio prve kontakte oko dovođenja sa rukovodstvom "stare dame" i raspituju se oko cene 29-godišnjeg centarfora.

Juventus u ovom trenutku ima čak šestoricu napadača: Teveza, Ljorentea, Vučinića, Đovinka, Kvaljarelu i Matrija, a dvojica će morati da napuste klub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    2. avgust 2013 | 01:08

    Bolje da idu u dom penzionera da dovedu nekoga. Kod nas igraju sve tatoni sinovi i igraci preko 32 godine

  • Mufljuz

    2. avgust 2013 | 00:56

    Neee Babovic..imamo nase klince nemojmo dovoditi tatine sinove!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA