GUČA OPET JAČA OD ZVEZDE: Odložen meč protiv Javora u Ivanjici!

Predsednik zajednice Superligaša Dragoljub Lekić naveo da je MUP poslao pismo i zbog bezbednosnih razloga zabranio da se za vikend igra duel ova dva kluba

  • 8

Utakmica prvog kola Jelen Superlige između Javora i Crvene zvezde koja je trebala da bude odigrana u subotu, odložena je zbog tradicionalnog sabora trubača u Guči!

Slični scenario se dogodio i prošle godine kada su organizatori zbog Cecinog koncerta odložili duel ova dva tima iz bezbednosnih razloga.

Predsednik zajednice Superligaša Dragoljub Lekić potvrdio je za "Sportal.rs" da će meč biti odložen.

- Teško je napraviti raspored takmičenja, počela je Guča, a Zvezda i Javor igraju narednog vikenda. Možete samo da zamislite kako će izgledati kada Zvezdini navijači posete Guču, pa onda odu na stadion. MUP nam je poslao pismo i na neki način zabranio da se taj dan igra i morali smo da nađemo novi termin - rekao je Lekić.

Mogućnost eventualnog pomeranja meča za nedelju takođe je otpala zbog nastupa Gorana Bregovića gde se svakako očekuje veliki broj ljudi.

(Telegraf.rs/Sportal.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BgPetar

    5. avgust 2013 | 18:14

    Ovo samo u nasoj banana ligi moze da bude,Zamislite Premier ligu da Mancester odlaze utakmicu zbog festivala trubaca :) hahaha :) kakav smo mi cirkus od zemlje

  • heisenberg

    5. avgust 2013 | 19:39

    strasno... kao da imamo 30 policajaca

  • Nemam

    5. avgust 2013 | 18:18

    Ovo je strasno sta se desava, pa neka odigraju ranije utakmicu pre guce ili neka se odigra bez publike i nece biti nereda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA