RAT NAVIJAČA SE NASTAVLJA: Grobari upali u prostorije Delija i opljačkali ih!

Grupa navijača "crno-belih" upala u prostorije magazina "Zvezdina revija", koje se nalaze u neposrednoj blizini "Marakane", u pokušaju da pronađe zastavu koja im je uzeta pre poslednjeg derbija u tuči na Umci

  • 68
Po čemu ćemo pamtiti 145. Večiti derbi? Foto:Telegraf

Navijači iz grupe "Hed Hanters", koja je jedna od frakcija navijača Partizana "grobara", upali su u prostorije magazina "Zvezdina revija" da bi pronašli zastavu koja im je oteta prilikom sukoba na Umci, uoči 145. "večitog" derbija, prenosi list "Alo".

Prostorije, koje nezvanično pripadaju štabu "delija", nalaze se u zgradi SD Crvena zvezda ispod "Marakane", a iako su pretražili sve, navijači Partizana nisu uspeli da pronađu svoju zastavu, a kako prenosi "Informer", uzeli su neka Zvezdina obeležja poput dresova i nekih pehara, a porazbijali su i vitrine.

Takođe, u znak odmazde uzeli su i uramljenu sliku pokojnog navijača Zvezde Branislava Zeljkovića Zelje, jednog od osnivača grupe "Delije sever"

- Radi se o fotografiji bivšeg vođe "delija", koju su navijači Partizana odneli revoltirani što nisu pronašli svoju zastavu - rekao je izvor iz policije.

Sumnja se da su počinioci ovog dela upali u prostorije kroz glavna vrata tako što su prestravili portira i naredili mu da ih pusti. Međutim, uplašeni portir je dao izjavu da nikoga nije video i da je moguće da su ušli kroz terasu.

Ipak, izvor iz policije rekao je za "Informer" da je to nemoguće jer su prozori na terasi bili zatvoreni i da nisu razbijeni, a da je jedini drugi ulaz kroz vrata.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Informer, ALO)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludilo

    11. novembar 2013 | 08:43

    Head Hunters više ne postoje...RIP

  • andrija

    11. novembar 2013 | 08:30

    СВАКО ДЕТЕ ЗНА ,ЦЕО ГРАД ТО ЗНА ДА СТЕ П.... ВИ ДА СУ ВАМ ВОЂЕ СВЕ ЦИГАНИ!!!!!

  • Bojan

    11. novembar 2013 | 08:58

    Sramota,lako je upasti,opljackati,ukrasti...treba osvojiti zastavu...a vi grobarcici to ne smete,nego ovako kradete...sramota...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA