Zvezda hoće štopera iz Crne Gore! Možda ste i čuli za njega?

Nekadašnji crnogorski reprezentativac i član Hajduka ii Kule blizu je dogovora sa klubom sa Marakane, na koju bi stigao iz kiparskog Anortozisa

  • 5

Crvena zvezda je kao jedan od ciljeva u zimskom prelaznom roku navela dovođenje kvalitetnog i iskusnog štopera, koji bi stabilizovao odbranu kluba sa Marakane.

Posle pominjanja Milana Biševca, pokušaja angažovanja Branislava Trajkovića i sage oko dolaska Aleksandra Lukovića, konačan izbor je pao na 33-godišnjeg Sava Pavićevića, bivšeg crnogorskog reprezentativca.

Nekadašnji član kulskog Hajduka i Kotbusa nalazi se u pregovorima sa crveno-belima i blizu je konačnog dogovora po kome bi dres Anortozisa zamenio obeležjima Zvezde.

Pavićević može da igra i na poziciji štopera, ali i desnog beka, a pored Hajduka, Kotbusa i Anortozisa igrao je još i za dve izraelske ekipe, a branio je i boje Omonije kada se sastala sa timom iz Ljutice Bogdana, u avgustu 2012. godine.

Upravo njemu je tada Bajković odbranio jedanaesterac u penal seriji.

Dolazak stamenog Crnogorca ne znači i odustajanje  uprave Crvene zvezde od dovođenja Aleksandra Lukovića, njegova situacija bi trebalo da dobije rasplet kroz dva dana, kada se bude vratio sa Zenitovih priprema u Dohi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    22. januar 2014 | 21:06

    RESPEKT ZA CUVENOG I MNOGO POZNATOG STOPERA IZ C.G.,SVE POHVALE SKAUTINGU F.K.CIRKUSANTI NA USPESNO OBAVLJENOM i ZA DZ. POSLU !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Smesno

    22. januar 2014 | 21:58

    Uzas!

  • SIKTER

    22. januar 2014 | 22:08

    Ovo mi izgleda na SECI USI KRPI DUPE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA