Počelo renoviranje svlačionice Zvezde!

Namera navijača Crvene zvezde da prikupe sredstva za renoviranje domaće svlačionice pokazala se uspešnom, jer su u Ljutice Bogdana radovi u toku

  • 8

Donatorsko veče navijača Crvene zvezde, kada su skupljana sredstva za renoviranje svlačionice na ''Marakani'', pokazalo se uspešnim s obzirom na to da su radovi na najvećem srpskom stadionu uveliko počeli.

Novinar Telegrafa bio je na licu mesta i uverio se da se na ''Marakani'' radi punom parom kako bi osposobili domaću svlačionicu do povratka fudbalera sa prvog dela priprema ili barem do drugog. Međutim, radnici na ulazu su nam onemogućili da fotografišemo radove uz obrazloženje da nemaju dozvolu da za to, što je u neku ruku i razumljivo.

Sve do renoviranja njihove, fudbaleri će koristiti gostujuću svlačionicu koja će, kako nam je rečeno, ostati onakva kakva je bila, odnosno neće pretrpeti rekonstrukciju. Priliku da upoznaju svlačionicu za goste već su imali fudbaleri crveno-belih koji su ostali i treniraju u Beogradu.

Podsetimo, donatorska akcija Delija održana je u jednom beogradskom restoranu, a svoje priloge dali su potpredsednici Nebojša Čović, Slaviša Kokeza i Ivica Tončev dok predsednik Dragan Džajić nije bio upoznat s akcijom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    24. januar 2014 | 13:58

    UDARNA VEST NA SVIM VESTIMA:RENOVIRANJE SVLACIONICE !!! DA,DA,TO JE VRLO ODGOVORAN I NAJVAZNIJI POSAO U TOKU PRELAZNOG ROKA,ZBOG SVLACIONICE OZBILJNI IGRACI I DOLAZE U NEOZBILJAN KLUB !!!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • ivan Cacak

    24. januar 2014 | 14:39

    Ti si bolestan glodar

  • Majka rtd grobara do koske

    24. januar 2014 | 14:59

    Sine oni bar imaju sta da renoviraju,dok mi menjamo stolice koje ce vojska da koristi :-(:-( ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA