Luković u Srbiji, čeka Džajića!

Defanzivac Zenita završio sa prvim delom priprema, pa bi trebalo uskoro da se sretne sa čelnicima Crvene zvezde

  • 13

S obzirom da su fudbaleri Zenita završili prvu fazu priprema u Dohi, dobili su slobodne dane koje će iskoristiti za posetu porodica. Upravo uz tog razloga je Aleksandar Luković doputovao u Srbiju.

"Žurnal" javlja da se očekuje da se defanzivac na "Marakani" sretne sa čelnicima Crvene zvezde posle povratka iz Slovenije predsednika kluba Dragana Džajića.

Povratak Lukovića u Zvezdu je i dalje neizvesan zbog finansijskih detalja, a situacija bi trebalo da bude izvesnija u ponedeljak, pre nego što se Zenit uputi na drugu fazu priprema.

Sve oči su uprte ka generalnom sponzoru klubova iz Beograda i Sankt Peterburga - "Gaspromu". Opet, Zvezda je u teškoj situaciji jer i dalje ne može da registruje pojačanja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    25. januar 2014 | 12:34

    Cekamo komentar najveceg debila u drzavi grobara do koske.stavila ga keva da spava da bi ona mogla da uci francuski na miru

  • Milos

    25. januar 2014 | 13:28

    Neka potpise bar do kraja sezone ,da uzmemo titulu...a posle neka ide...

  • vwb

    25. januar 2014 | 14:54

    Dolaskom sps-a na vlast ,..pocelo je sve lose po srpski narod i drzavu.Od trenutka kada je Mirko M. preuzeo Vladu,mali klub je dobio na poklon ‘‘fabriku fudbalera‘‘,a od nas su uzimali,da bi isplatili plate i penzije.Mi smo danas u dugovima,a oni likuju,ali sve ima svoj kraj.Vucic je deo SEVERNE ARMIJE,sad nam je prilika da CZ vratimo gde joj je mesto,zato olovke u ruke i svi na izbore,nisam clan sns,ali za Zvezdu i Srbiju dacu sve,pa i glas!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA