Mihina Sampdorija opet na pobedničkom putu! (VIDEO)

Posle dva uzastopna poraza od Milana i Rome, ekipa iz Đenove je trijumfovala na gostujućem terenu u Torinu, dok su "zebre" iz Udina poražene na Sardiniji

  • 0

Posle nekoliko loših utakmica i poraza, Sampdorija je prekinula lošu seriju i zabeležila pobedu i to na veoma teškom gostovanju u Torinu 2:0. U uvodnom meču dana Udineze naših Dušana Baste i Željka Brkića je doživeo potop na Sardiniji od Kaljarija 3:0.

Tim nekadašnjeg selektora Srbije, Siniše Mihajlovića, posle poraza u utakmicama protiv Rome i Milana, vratio se na staze uspeha i ostvario važnu pobedu kojom se još više udaljavaju od opasne zone i mirno plove ka opstanku u Seriji A.

Pogocima na početku i pri kraju meča igrači Dorije su naneli poraz "bikovima" koji inače igraju veoma dobro tokom ove sezone. Stefano Okaka Čuka je u sedmom minutu doneo prednost gostima, a Gabijadini je desetak minuta pre kraja potvrdio pobedu Sampdorije.

Nenad Krstičić je odigrao poslednjih petnaest minuta u pobedi svog kluba, dok je na drugoj strani Nikola Maksimović odigrao čitav meč za Torino.

Udineze je posle nekoliko dobrih rezultata ponovo zapao u krizu, pa su tako "zebre" zabeležile svoj drugi poraz za redom. Bolji od njih bio je Kaljari, čiju mrežu čuva Vlada Avramov. Tim sa Sardinije je sa dva gola u poslednjih deset minuta srušio nadu gostima iz Udina da bi mogli da osvoje barem bod.

Ibarbo je doneo prednost domaćinu u 18. minutu, a sve do 81. gosti su se nadali da će izbeći poraz, a onda im je prvo Većino umanjio nadu, da bi Ibraimi pootopio sve lađe izabranika Frančeska Gvidolina. Avramov i Basta su za svoje timove odigralis svih 90 minuta, dok je Željko Brkić bio na klupi.

Serija A, 26. kolo:

Subota

Roma – Inter 0:0

Nedelja:

Kaljari – Udineze 3:0

(Ibarbo 18, Većino 81, Ibraimi 89)

Atalanta – Kjevo 2:1

(Karmona 21, Ćigarini 85 - Daineli 72, c.k. Cesar 68)

Ðenova – Katanija 2:0

(Antoneli 14, Sturaro 85 - c.k. Beluši 39)

Sasuolo – Parma 0:1

(c.k. Berardi 72 - Parolo 2)

Torino – Sampdorija 0:2

( Ikaka 7, Gabijadini 79)

Verona – Bolonja 0:0

(c.k. Kristaldo 82)

Livorno – Napoli 18,30

Milan – Juventus 20,45

Fiorentina – Lacio 20,45

Tabela: Juventus 66, Roma 58, Napoli 51, Fiorentina 45, Inter 41(+1)...Livorno 20, Katanija 19, Sasuolo 17.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA