TRANSFERI: Nejmar "završio" u Kruševcu, a Hrvat u Zvezdinom bratskom klubu

Bilo je mnogo posla na fudbalskoj berzi u četvrtak

  • 6

Pojedini su se više šalili, poput kruševačkog Napretka koji je napravio parodiju od odlaska Nejmara u PSŽ.

TRANSFERI KOJI SU OBELEŽILI DAN

- Bešiktaš je završio posao oko Alvara Negreda, Valensija je zauzvrat dobila dva i po miliona evra.

- Roberto Manćini se oprostio od jednog igrača, Zenit je pustio Ibragima Calagova u Dinamo iz Moskve na pozajmicu.

- Isprsila se Sevilja pošteno za Simona Kjaera! Danac je novi igrač španske ekipe, Fenerbahče je fino profitirao sa 12.500.000 evra.

- Nejmar je došao u PSŽ i već je uzeo broj Havijeru Pastoreu. Pre svega, zbog šmekerskog poteza novog saigrača.

- Ponudiću mu desetku kao znak dobrodošlice, želim da se od prvog dana oseća lepo ovde - rekao je on, u želji da otvori novi put do titule Lige šampiona.

- U kruševačkom Napretku su rešili da se malo našale zbog pompe oko Nejmara, pa su objavili zanimljivu fotografiju.

Foto: Facebook.com

- Slaviša Jokanović neće računati na Ragnara Sigurdsona, koji je iz Fulama otišao na jednogodišnju pozajmicu u Rubin iz Kazanja.

- Marko Petković je dobio hrvatsko društvo, Mario Pašalić novi je igtrač Spartaka iz Moskve. Dugo je on lutao po pozajmicama iz Čelsija, gde je prešao iz Hajduka, a Rusija je nova destinacija.

TRAČEVI KOJI SU OBELEŽILI DAN

- Totenhem je čak bio meta ismevanja u Engleskoj jer nikog ne dovodi, asada bi mogao da dođe Paulo Gazaniga, argentinski golman koji trenutno brani boje Sautemptona.

- Rijad Marez sve je dalje od Rome, pa je sada aktuelan Huan Mata u Rimu. Nije nemoguće da ga Mančester junajted pusti, sada se pita još samo Žoze Murinjo.

Foto: AP7Tanjug

- Lacio se pomirio sa odlaskom Keite Baldea, pa vredno radi na dovođenju Jasina Braimija iz Porta. Dobrih naznaka za realizaciju ima jer Alžircu ugovor ističe sledeće godine.

- Inter se okuražio u ovom prelaznom roku, pa je pikirala Artura Vidala iz Bajerna. Za njega su čak spremili 50 miliona evra za transfer, odnosno 7,5 miliona na ime godišnje plate, što je ključni adut u pregovorima.

- Lazar Marković prolazi kroz možda najteže trenutke karijere. U Liverpulu nije u planovima Jirgena Klopa, ali je nevolja pronaći novi klub. Propao mu je čak i transfer u Votford, pošto je sada u prednosti Aron Lenon iz Evertona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA