Sudija saplitao igrače Betisa, Mesijev het-trik u stativama, Delofeu je Barsin pun pogodak! (VIDEO)

Katalonci rutinskom pobedom nad Betisom započeli takmičenje u španskom šampionatu

  • 0

Krenula je Barsina "era" bez Nejmara i u Primeri. Mesi je morao "sam" na Betis, jer je povreda odvojila Luisa Suareza sa terena za narednih mesec dana.

No, Katalonci nisu dozvolili neprijatnost. Na "Nou Kampu" nije bilo ni naznaka takvom scenariju, ekipa Ernestea Valverdea pobedila je 2:0 u okviru prvog kola Primere.

Strelci za domaći tim bili su Toska (autogol) i Serhi Roberto, a dvostruki asistent bio je rođeni Katalonac koji je konačno pronašao svoje mesto u ekipi Barse u koju je stigao zaobilaznim putem - Đerar Delofeu.

Dva puta je praktično pripremio prilike, najpre Mesiju, a onda i Robertu, pa je ovima preostao lakši deo posla pred golom Andalužana.

Istina, ispred Mesija je u 36. minutu reagovao defanzivac gostiju Toska, pa je gol pripisan njemu.

Samo tri minuta kasnije, usledio je šah-mat Katalonaca.

Delofeu je oduzeo loptu neopreznom igraču Betisa blizu gol-aut linije, pružio korak i onda "spojio" sa golom Roberta, za laganih 2:0, i rutinsku pobedu Barse koja je u nastavku bez previše muke sačuvala vođstvo.

Valja reći i to da je lider Barse Lionel Mesi čak tri puta pogađao stativu!

Zanimljivost ovog meča je i nesvakidašnji potez sudije Trahilja Suareza, koji je sapleo igrača Betisa Viktora Kamarasu, posle kog se ovaj našao na zemlji.

Igrači oba tima, kao i navijači, su pre meča minutom ćutanja odali poštu nastradalima u nedavnom terorističkom napadu u Barseloni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA