Tavamba upro prstom u Stojkovića i vukao ga za dres: Šta li mu je to golman Partizana rekao, pa je izazvao ovakvu reakciju Kamerunca? (FOTO)

Zabeležili smo neobičnu situaciju po završetku meča na Banjici

  • 18

Fudbaleri Partizana savladali su Rad na Banjici u veoma uzbudljivoj utakmici, koja je rešena u poslednjih 10 minuta, gde su crno-beli imali vođstsvo od 2:0, zatim je Rad izjednačio, da bi na kraju gost ipak pobedio sa 4:2.

Poslednji gol na meču postigao je Kamerunac Leandre Tavamba, koji je po završetku meča bio meta šala od strane Vladimira Stojkovića.

>>> Norvežanin u Humskoj, Zvezdi sudi arbitar koji je dva puta fudbalsku Srbiju zavio u crno! (VIDEO)

Stojković nije branio na ovom meču, jer je na zagrevanju doživeo povredu zadnje lože pred sam meč, pa je umesto njega među stative stao Marko Jovičić.

Ipak, prvog golmana crno-belih nije napustilo dobro raspoloženje, a naš fotoreporter je to i zabeležio po završetku meča, kada se očigledno šalio na račun snažnog Kamerunca.

Foto: Marko Jovanović

Dok je Stojković s osmehom na licu prišao Tavambi i nešto mu dobacio, napadač Partizana ga je gledao smrtno ozbiljnim pogledom, a uz to i vukao za marker.

Svi ostali igrači oko Tavambe su se takođe smejali, ali njemu, sudeći po izrazu lica, nije bilo do smeha. Ostaje samo misterija šta li mu je to Stojković rekao, pa je izazvao ovakvu njegovu reakciju.

Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан

    25. septembar 2017 | 15:18

    Мустафа је то....

  • Kursumlija

    25. septembar 2017 | 16:18

    Al.ih mustafa sve izfolirao u partizanu a gledaju ga ka u boga

  • Putin R.S

    25. septembar 2017 | 14:36

    Poznato je da je Mustafa bezobrazan, i da ima veliku jezicinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA