Bio je u TOP 10 talenata zajedno sa Benzemom i Aguerom, obožava Zvezdu koja je nedavno htela i da ga dovede, a sada se grčevito bori za opstanak!

Bivši srpski reprezentativac je 2008. godine bio među 10 najtalentovanijih igrača na FM

  • 7
Foto: Marko Todorović

Football Manager 18 je nedavno izašao na ''svetlost dana'' i doveo do ekstaze sve ljubitelje ove igre koji su jedva čekali da se ''upoznaju'' s njim.

Istovremeno, na pojedinim društvenim forumima povele su se polemike koji FM je najbolji i mnogi su mišljenja da je onaj FM 08 umnogome specifičan zbog talenata koji su tada bili u fokusu.

A među fudbalerima koji su na FM-u, naravno zahvaljujući stvarnim karakteristikama u tom trenutku, bili u TOP 10 talenata jeste i nekadašnji reprezentativac Zdravko Kuzmanović.

Iskusni vezista se našao u društvu takvih igrača kao što su Marselo, Aguero, ali i Karim Benzema.

Pogledajte listu i uverite se ko je napravio sjajnu karijeru, a ko je u potpunosti podbacio:

MIKA RIČARDS

Foto: AP/Mašimo Pinca

Samo par meseci nakon što je uvršten među 10 najboljih tinejdžera na Football Manager 08, Mika Ričards je bio dečko koji je mnogo obećavao.

Tadašnji trener Mančester Sitija Stjuart Pirs istakao je d Miku vidi kao lidera tima. Kapitena i čoveka koji će ostati 10 godina u plavom dresu. Međutim, dolazak arapskog novca nije dobro uticao na Miku. Malo ko je zamišljao da će ga u sezoni 2014/15 gledati u Fjorentini kao pozajmljenog igrača, pogotovo sada kako se bori u Aston Vili.

Ipak, ostaće upamćen kao osvajač one senzacionalne titule Sitija 2012. godine. Igrao je šest sezona, ali pretežno kao Zabaletina rezerva.

MARSELO

Foto: Tanjug/AP

Za raziku od Ričardsa, Marselo je u potpunosti opravdao očekivanja. Iako ima 29 godina, on je već deceniju u Realu odakle je u januaru 2007. došao iz Fluminensea.

Osvojio je sve što se osvojiti može i trenutno važi za najboljeg levog beka na svetu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    25. novembar 2017 | 00:09

    Ajmo Terza dovedi Kuzmanovića u januaru i prodaj Donalda. Mislim da Kuzmanović moze biti jako koristan. Ima 30 godina, voli Zvezdu...a sa Milojem na klupi moguce da povrati makar veci deo stare forme sto bi za Zvezdu bio vrh vrhova. Osim njega, razmislite i o Filipu Djuricicu, Filipu Djordjevicu, Ognjenu Vranjesu..Kataiu... Voleo bih da od februara vidim: Borjan- Stojković,Savic,Vranjes,Rodic- Jovicic, Krsticic, Kuzmanovic(Djuricic)- Radonjić, Katai(Srnic) - Pesic (Djordjević)

  • Vlajkic

    25. novembar 2017 | 00:26

    Koji Benzema bre

  • Miloje Bubanja

    25. novembar 2017 | 07:37

    ovde su skoro svi propali,sem aguera i onog drugog, i donekle benzema, pato,anderson.. i svi ostali kao i zdravko su propali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA