≫ 

Špijunska posla u Holandiji: Trener zaboravio taktiku u hotelu, završila na internetu satima pre polufinala Kupa

Dvostruka nevolja za Viljem II na gostovanju Fejenordu

  • 1

Fejenord se plasirao u finale holandskog kupa pobedom nad Viljemom II na svom terenu rezultatom 3:0, što je, manje-više, očekivan epilog utakmice u kojoj je sastav iz Roterdama bio apsolutni favorit.

No, još jedna situacija zaokupila je pažnju tamošnjih ljubitelja fudbala, pročulo se i van granica zemlje "Lala"...

Naime, satima pre utakmice u jednom rotrerdamskom hotelu u kojem su odseli gosti, trener Viljema Ervin van de Loi održao je sastanak sa igračima na kom je nacrtao taktiku za važan meč.

Sastanak kao sastanak, taktika kao taktika, no ova se razlikovala od svih prethodnh zbog jedne "sitnice" - trener ili neko od njegovih asistenata su zaboravili da je ponesu sa sobom, pa je ona brzo "okačena" na internet.

Neko je iz hotela iskoristio trenutak nepažnje gostiju, uslikao nacrtanu šemu i fotku postavio na društvene mreže.

Jasno je da je ona našla put i do protivničkog tabora, pa je struka iz Fejenorda mogla da vidi namere trenera gostiju, shodno tome i da se dodatno spremi za moguća taktička iznenađenja.

Na kraju, laganih 3:0 za Fejenord, koji je i bez neočekivane pomoći "špijuna" važio za velikog favorita.

Što se tiče Viljema II, ostaće zapisano da je trener De Loi, revoltiran dešavanjima iz hotela, nedugo posle meča izjavio da njegov tim više neće kročiti u isti hotel za sledeća gostovanja u Roterdamu, mada, ako ćemo iskreno, krivica je samo njegova i ljudi iz njegovog stručnog štaba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA